Home

VESTI

Festival “Vračar Rocks” svakog petka

No Comments Najave

Festival "Vračar Rocks" svakog petkaFestival “Vračar Rocks!” ima za cilj podsticanje mladih da se bave muzikom, njihovo umrežavanje i medjusobnu saradnju bendova kao i popularizaciju domaće rock scene.

U okviru Centra za kulturu Božidarac nalazi se koncertna sala koja je nedavno renovirana i kojoj bi voleli da vratimo stari značaj iz doba kada su mnoge od najvećih domaćih grupa ovde održale svoje prve nastupe.

 

Želimo da stvorimo novi kreativni centar koji omogućava svim bendovima da se dobro osećaju i ponude najbolje od svoje muzike.

Mladi bendovi zajedno sa afirmisanim sve teže dolaze do prostora za koncerte, prisustvo bendova u medijima i slika o njima je potpuno marginalizovana i odatle je naša ideja da ponudimo prostor koji bi bio tehnicki, idejno i medijski fukcionalan za festival koji bi za cilj imao oživljavanje muzičke scene, dovodjenje mladih ljudi u lepo organizovan prostor sa svim standardima za live nastup.

 

Festival "Vračar Rocks" svakog petka

Tokom svake festivalske večeri nastupiće po nekoliko bendova koji predstavljaju različite muzičke žanrove a da ipak imaju nešto zajedničko, i tako pružiti priliku svojoj publici da se upozna sa radom drugih bendova na čijim nastupima verovatno pre toga nisu bili.

Festival VRAČAR ROCKS! održava se od 03.02.2012. do 01.06.2012. svakog petka u Centru za kulturu Božidarac!