Home

VESTI

Falso Berlina & Manuel de la Mare u klubu Tube

No Comments Najave

Falso Berlina & Manuel de la Mare u klubu TubePrvi petak iza Nove godine zakazan je za domaće DJ-eve i žurku pod nazivom FALSO BERLINA.

   

Publici će se prvi put ove sezone predstaviti DJ Goya, Luka Vuković i Ivan Radojević, koji će raditi B2B i na kraju Estray i Depra. Ekipa koju ste najčešće mogli da čujete u klubu KPTM ovog puta će vas provozati na podijumu kluba The Tube. Karte će se prodavati na ulazu u klub  po ceni od 250 RSD. Napominje se da je ulazak u trenerkama zabranjen i da je age limit 21+
 

MANUEL DE LA MARE

Italijanski producent i DJ Manuel de la Mare stiže u Tjub 9. januara. Ljubitelji kvalitetnog zvuka biće dočekani uz odličan lineup jer će ih, pored gosta iz inostranstva, svojim muzičkim stilom obradovati naša fenomenalna Lady Dee i Goran Starčević. Cena karte iznosi 400 dinara tokom cele noći i prodavaće se na ulazu u klub.

 

 

 Falso Berlina & Manuel de la Mare u klubu Tube

Falso Berlina & Manuel de la Mare u klubu Tube

  

 

Manuel de la Mare uspešan je producent koji dolazi iz Italije, takodje poznat i pod nazivima After Tea i Combo. Njegova muzika kombinuje elemente Italo densa, deep house i minimal melodije. Pokrenuo je lejblove pod nazivom „303 lovers“ i „Hotfingers“ zajedno sa Alex Kenji-em i Luigi Roccom još 2007. godine i od tada ova dva lejbla napreduju velikom brzinom.

Remix trake „Dancin“ od Ian Roundsa bila je prekretnica u njegovoj karijeri. Traka je dostigla Beatport top 10 i dobila podršku priznatih zvezda kao što je Roger Sanchez. Nakon nekoliko godina, tačnije 2011. Manuel je ostvario saradnju sa britanskim producentom Mark Knight-om. Njihova traka „Snapshot“ iznata je na lejblu Toolroom Records, čiji je vlacnik sam Knight.

 

 

Falso Berlina & Manuel de la Mare u klubu Tube

Falso Berlina & Manuel de la Mare u klubu Tube

 

 

U 2012. dobio je DJ rezidenciju u Hard Rock-u (Las Vegas), zatim je nastupao na Ultra Music Festivalu u Majamiju, tu su i Space Ibiza, Amnesia i Ministry of Sound u Londonu.