Home

VESTI

Faithless u Beogradu i Skoplju

No Comments Najave

Faithless u Beogradu i SkopljuNajveći plesni bend danas započinje svoju veliku svetsku turneju u Beogradu i Skoplju, najavljuje se na sajtu Avalon produkcije – organizatora koncerta. Skoplje 23. Aprli / Beograd 24. April 2010.

 

Jedini uslov koji je bend zatražio da se koncert održi u salama ako je moguće, kako bi se ostvario bliži kontakt sa publikom.

 

Dakle, koncert u Skoplju 23. aprila će biti u Univerzalnoj sali u prizemlju sa maksimalnim kapacitetom od 1700 ljudi. Ovo govori o ekskluzivitetu koncerta, imajući u vidu da će nakon Skoplja i Beograda (Ekspo sala, 24. april, 2500 kapaciteta) Faithless će nastupati u velikim dvoranama sa 50 000 – 100 000 ljudi.

 

Faithless u Beogradu i Skoplju
 Faithless u Beogradu i Skoplju

 

Još jedan kuriozitet o ovom koncertu je činjenica da će prodaja karata početi 25. februara u 9 časova, zajedno sa prodajom karata za celu turneju, što se po prvi put dešava u Makedoniji.

Prodaja karata za koncert u Beogradu počinje u četvrtak, 25. februara, u 9 časova, a ulaznice po ceni od 2.990 dinara mogu se kupiti u „Bilet servisu”, „Eventimu” i „Kard servisu”. Kapacite Ekspo centra biće limitiran na 2.500 posetilaca.

 

Prodaja karata za koncert u Skoplju počinje u isto vreme, a cene karata iznose 1.000 denara za stajaća mesta i 1.500 denara za sedeća.

 

 

 

 

 

Clubbing.rs