Home

VESTI

Eva Braun u klubu Gun na dan zaljubljenih

No Comments Najave

Eva Braun u klubu Gun na dan zaljubljenih

Bečejska grupa “Eva Braun” vraća se na muzičku scenu u martu objavljivanjem albuma “Playback”, dok će na Dan zaljubljenih, 14. februara, svirati u Gun Club-u.

Zamrznuvši rad posle albuma “Everest” (2001), Eva Braun se ponovo okupila 2007. godine, i to u prvobitnoj postavi u kojoj su tri ključna autora gitaristi Goran Vasović, Pjer Dolinka i Milan Glavaški.

Sastav Eva Braun je krajem januara u Novom Bečeju snimio spot za pesmu “Okreni moj broj”. Radi se o singlu koji najavljuje album “Playback”, a koji će biti objavljen sredinom marta pod etiketom B92.

Peti po redu studijski album “Playback” je snimljen u studiju “Do-Re-Mi” u Novom Sadu. Na albumu se nalazi dvadeset novih pesama, a u jednoj gostuje Vladimir Kolarić-Kole iz sastava “Veliki prezir”.

Svi koji su se uželeli specifičnog pop zvuka karakterističnog samo za Evu Braun, spot za singl ,,Okreni moj broj” premijerno će moći da čuju 12. februara na Televiziji B92 u emisiji “POPodne”.

 

 Eva Braun

Eva Braun

 

 

Na koncertu u Gun Clubu, pored velikog broja hitova koje je Eva Braun stvarala u poslednje dve decenije, publika će moći prvi put da čuje i nove pesme sa predstojećeg izdanja “Playback”.

Cena karte za koncert Eve Braun iznosi 800 dinara u pretprodaji.
Karte mogu da se kupe u kafeu Šikarica, Skadarska 22.

Vrata Gun Cluba se otvaraju u 22h.