Home

VESTI

Etnica & Pleiadians Live! | Kolos brod

No Comments Najave

Etnica & Pleiadians Live! | Kolos brodViše od deset godina iskustva u produkciji savremene dance elektronike, u radove projekta ETNICA utkalo je jedinstvenu, elegantnu raznosvrsnost i moćnu muzičku harizmatičnost.

 

Ono po čemu je ovaj projekat prepoznatljiv jesu vrhunski nastupi uživo kao i kultni albumi i nezaboravni hit-singlovi. Uz neprestanu inovaciju zvuka i perspektivu koja ne poznaje granice, ETNICA stalno iznalazi nove puteve ka pružanju neponovljivog iskustva i podizanju prašine na svakom podijumu na koji stupi.

 

Maks Lanfrankoni, čovek iza projekta ETNICA, rođen je u Italiji gde je po milanskim house žurkama započeo DJ karijeru. Od 1997. godine živi i vrti elektroniku na Ibici. Zahvaljujući svojoj ljubavi prema dance muzici i talentu za uzburkivanje podijuma, pojavljivao se na mnoštvu renomiranih festivala kao i po svetski poznatim klubovima.

 

Do danas je sarađivao na produkciji sedam albuma i mnogobrojnih singlova koji su se našli kako na poznatim tako i underground kompilacijama. Vlasnik je Etnicanet izdavačke kuće na Ibici, a uz Lenija Krarupa i suvlasnik novoosnovane kuće pod nazivom Finca Records.

 

Trenutno radi na projektima Etnica, Pleiadians i Latin Alliance koji su naišli na fantastične reakcije publike na Ibici.

 

 

Etnica & Pleiadians Live! | Kolos brod

 Etnica & Pleiadians Live! | Kolos brod

 

 

 SAVE THE RAVE TRIBE & DEJAVU ORG
proudly present ::.

ETNICA & PLEIADIANS
etnica records / Ibiza

OLDschool, Goa LIVE & NEW LIVE
Present the best of OLD & NEW !

+
– MAX LANFRANCONI & MAURIZIO BEGOTTI DJ set / etnica records / Ibiza
– Nerva Nukleo vs Astral Dragon LIVE / Serbia
– Pura // save the rave / zen.it / Serbia
– Johan // save the rave / zen.it / Serbia

visuals :
Hexahive / psygraphix
Pseudofractal / zen.it

Decoration :
Zen.ti creative society

12.02.2011.
KOLOS