Home

VESTI

Estelle u klubu Diva Lounge

No Comments Najave

Estelle u klubu Diva LoungeSvi gosti kluba Diva Lounge su se već navikli na ekskluzivu, odlične nastupe i izuzetne specijalitete. Imamo čast da 11.maja da ugosimo Estel, svetski priznatu muzičku zvezdu, poznatu po izuzetnim vokalnim sposobnostima.  

Estel, rođena i odrasla u zapadnom Londonu predstaviće beogradskoj publici svoj novi album “All of Me”. Sjajne pesme nesumnjivo pokazuju bogatsvo njene muzičke biografije od hip-hopa, R&B, evropskog tehno zvuka do pop-a.
 

Sa ciljem da obrazuje, prosvetli i proširi vidike mladih ljudi, albumom All of Me ona nastoji da proširi znanje svojih obožavalaca stvarnim životnim iskustvima i praktičnim aktivnostima koje predstavljaju izazov u donošenju odluka.

Dobitnica Grammy nagrade rođena je kao osmo dete u religioznoj porodici, poreklom iz Senegala i Grenade. Tokom odrastanja upoznala se sa afričkom i muzikom Gospela, kao i sa regeom i dubom. Sve to je odigralo važnu ulogu u razvoju njenog muzičkog stila, kao jedinstvanog i originalnog spoja različitih zvukova.

 

 

 Estelle u klubu Diva Lounge

Estelle u klubu Diva Lounge

 

 

Njen drugi album Shine bio je prvi projekat koji je izdat pod novom licencom Džon Ledžendove (John Legend) škole, u saradnji sa Atlantik Rekordsom (Atlantic Records). Album je karakterističan je zbog saradnje sa poznatim muzičarima: Wyclef Jean, will.i.am, Swizz Beats, Mark Ronson i John Legend. Njen hit “American Boy,” nastao u saradnji sa reperom Kini Vestom (Kanye West), osvojio je Grammy nagradu za najbolju saradnju na rep kompoziciji, a prodat je u više od  2 miliona primereka širom sveta.  

 

Ulaznice za koncert u klub Diva Lounge biće u prodaji od 1. aprila 2012.

Informacije i rezervacije možete izvršiti putem broja: 011/22-02-828. Dodatne informacije o Estel dostupne na sledećem linku:  www.estellemusic.com