Home

VESTI

Elektronska muzika će večeras grmeti Savamalom!

No Comments Najave

Elektronska muzika će večeras grmeti Savamalom!Savamala će večeras od 23h biti domaćin 2000 ljudi koji će se okupiti da prisustvuju otvaranju Banging Summer Arene, nove egzotične letnje klabing destinacije na otvorenom.

 

Belgrade Banging je pripremio ludu žurku, kvalitetnu elektronsku muziku, veliki dancefloor za đusku, jeftine cene pića i mnošto drugih iznenađenja. Oni koji dođu među prvima će moći da osvoje i gigantske lizalice! Nastupa Erick Kasell, a ulaz je simboličnih 200 dinara.

 

Banging Summer Arena je nastala sa idejom da se mladima pruži novo, kvalitetno mesto za izlazak, a da sa druge strane bude svima pristupačno. U Mostarskoj 5 prisustvovaćete najboljem letnjem provodu sa raznim žanrovima elektronske muzike. Večeras nastupa resident di-džej Belgrade Banging-a, Erick Kasell, koji će predstaviti jedinstveni “One Man Show”. Ericku će se na sceni pridružiti i kolege di-džejevi, gosti iznenađenja.

 

 

 Elektronska muzika će večeras grmeti Savamalom!

Elektronska muzika će večeras grmeti Savamalom!

Iako mlad, Erick je privukao pažnju velikog broja svetskih di-džej imena. Podrška za njegov rad je stigla od imena kao što su: Afrojack, Deniz Koyu, Thomas Gold, Max Vangeli, Sunnery James i Ryan Marciano i mnogih drugih koji su na svojim nastupima i radio emisijama istakli njegov talenat. Večeras će na Banging Summer Areni predstaviti svoj prepoznatljiv energični stil i žanrove EDM, progressive house, big room i tech house.

 

 

 Elektronska muzika će večeras grmeti Savamalom!

Elektronska muzika će večeras grmeti Savamalom!

 

Organizatori su najavili veliku gužvu, zato požurite, skupite ekipu i pravac Savamala! Ulaz će koštati simboličnih 200 dinara, a nakon 1 sat posle ponoći 300 dinara.

 

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Banging Info Line: 065/Banging odnosno 065/2264464.

 

Korisni linkovi:

www.belgradebanging.rs