Home

VESTI

Elektrana Synthetic One

No Comments Najave

Elektrana Synthetic OneSyntethic – kombinacija dve ili više različite komponente, bilo po dizajnu ili sastavu. – izvor Wikipedia.

Synthetic – kombinacija dve ili više različite komponente, DJ-va, koji za svrhu imaju promociju elektro pop, synth pop, nu disko, italo disko, disko elektro i indie dance scene. – izvor Elektrana.

 

Pored dobro vam poznatih Elektraninih žurki Radijacije i Neon Nacht-a, Elektrana i Bar Kaž'te vam predstavljaju prvu u nizu žurki pod nazivom Synthetic.

Synthetic će se pored promocije muzičkih žanrova veštačkog zvuka baviti i pronalaženjem i promocijom mladih, starih, afirmisanih ili neafirmisanih DJ-va kao i ljubitelja ovakvog zvuka.

 

 

Elektrana Synthetic One

Elektrana Synthetic One

 

 

Na prvoj prednovogodišnjoj Synthetic žurci 24.12.2010. kroz hemijski sastav veštačkih tonova vodiće vas:

Mr.Cash (elektrana radio) Beograd
www.mixcloud.com/mr_cash/

 
Mladi entuzijasta Beogradskih pločnika, dobar sa sprejom koliko i za mixetom. Jedan od hostova emisije na Radio Elektrani. Iako svoj zanat još uvek peče, njemu to sasvim lepo ide.

DTSS (Elektrana,SickoDisko) Novi Sad
www.soundcloud.com/dark-angel-aka-dtss/dtss-trashcan-vol-1

Isto tako mlada ali sa dobrim stažom na elektro sceni. Prve zapažene nastupe stvorila je na bini Elektrana stejdža u okviru Exit Festivala, to je bilo dovoljno da do danas obiđe veći deo Srbije i Crne Gore, BiH… lista se i dalje niže.

Datum:
24.12.2010.

Lokacija:
Bar Kaž'te
Zmaj Jovina 2
Novi Sad

Upad:
0 RSD