Home

VESTI

EKV u Nišu !

No Comments Najave

EKVNakon sjajnih i rasprodatih koncerata u Sarajevu i Tuzli 2 i 3.novembra, grupa KRUG – OfIcijelni Tribute to EKV band iz Beograda sačinjen od bivših članova Ekatarine Velike i njihovih prijatelja iz generacijski sličnih bendova nastupiće i u Nišu u subotu 17, a nedelju dana kasnije, 24.novembra u Beogradu.

 

Koncert u Nišu biće održan u klubu Juridicum na pravnom fakultetu u subotu, 17.novembra sa početkom u 21:30h. Postava grupe KRUG koja će nastupiti u Nišu: Marko Milivojević (EKV) – bubnjevi, Dragiša Uskoković Ćima (EKV) – bas gitara, Aleksandar Sarajlić (Filigrani) – vokal i bas gitara, Dejan Tomović Tomke (Vampiri) – klavijature, Predrag Stevović (Filigrani) – gitara. Specijalni gosti: Teodor Jani (producent – EKV, Azra, Atomsko sklonište…) – gitara, i Nemanja Dašić (Vampiri) – vokal.

 

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 500 dinara do petka, 16.novembra do 19h, a na dan koncerta cena karte iznosiće 600 dinara: Music House (Generala Milojka Lešjanina 12), CD Sound (Novi podzemni prolaz), Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje) i Juridicum – klub pravnog fakulteta (Trg Kralja Aleksandra 11).

 

Grupa KRUG je nastupila u Nišu u istom prostoru pre tačno godinu dana, 12.novembra 2011. Kao i prethodnog puta (2009 godine) i ovaj koncert bio je unapred rasprodat.

 

 

 EKV

EKV

 

 

Krug- Tribute to EKV – Koncetr u Nišu, Facebook event