Home

VESTI

Eclipse i Makao u BitefArt Cafeu

No Comments Najave

Eclipse i Makao u BitefArt CafeuOtvorena je nova sezona u BitefArf Cafeu i mi Vas očekujemo.

Sada je važno da znate da prve večeri nastupaju „Eclipse“ i da Vas očekujemo, dok u subotu na binu vraćamo „Makao“ bend.

 

Petak/28.oktobar
ECLIPSE

Istrajni na našoj muzičkoj sceni više od deceniju, bend Eclipse gotovo isto toliko dugo svira na sceni BitefArtCafe-a. Prema njihovom ubeđenju, to je nešto kraće nego što opstanu dva prosečna braka po današnim kulturološkim standardima.

Predani su pre svega muzici bendova EKV, Haustor, Duran Duran Deepeche Mode, Simple minds, U2, INXs, Billy Idol, koji su njih ostavili najceći utisak, ali i muzičarima poput Mike, Beyonce, Alicia Keys, Rihanna, Justin Timberlake i Adele.

Odani svom izboru „supružnika“, Eclipse će i dalje biti pod svetlima reflektora na bini BitefArt Cafea, dokazujući da mogu da dosegnu do srebrnog, a verovatno i zlatnog jubileja.

PETKOM SE NE PLAĆA ULAZ DO 23H!

 

 

 BitefArtCafe 11th Season Opening

BitefArtCafe 11th Season Opening

 
SUBOTA/29.oktobar
MAKAO

Nekada se to zvalo plesna muzika ili Dance. Sada je sinonim za dobar provod postao zanr House. Ova muzika bila je rezervisana za zurke na kojima nastupaju DJ-evi, a onda se pojavio bend MAKAO.

Iako im je house osnova, sviraće Vam ono što je u tom trenutku očigledno potrebno za dobar provod. Jedino što nije dozvoljeno na njihovim svirkama je stajanje u ćošku.

Svakom nastupu su predani, a nedavno su održali akciju na Facebook-u i dodali pesme na svoj repertoar po želji svojih fanova.