Home

VESTI

Easy Tiger Special u Domu omladine

No Comments Najave

Easy Tiger SpecialU okviru serijala zabava pod nazivom Easy Tiger, Marko Nastić domaćoj publici predstavlja strane DJ-eve, naravno uz podršku DJ-eva iz svoje ekipe.

Boris Werner je jedan od najtalentovanijih i najtraženijih Amsterdamskih DJ-eva. Poznat je po svom entuzijazmu, a u njegovom setu možemo čuti sve od minimala preko hausa pa do tehna.

 

Pre četiri godine takođe je počeo da se bavi produkcijom i odmah je postalo jasno da je i to jedan od njegovih talenata. Zajedno sa svojim partnerom Lauhaus-om je izdao više hitova, koji se nezaobilazno nalaze u setovima svetski poznatih DJ-eva.

 

On i kao DJ i kao producent dobija Marko-Nastic-1odlične kritike od poštovanih imena DJ scene kao što su Raresh, Kabale Und Liebe, Magda, Kiki. Boris je definitivno DJ koji ume da pokrene publiku.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=rtZc2jKZQOg&feature|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Aneuria, Slovenački DJ, deo ekipe Jesus Loved You. On se još uvek karakteriše kao novo ime na sceni, ali naša publika je imala priliku više puta da ga čuje, a poslednji put u klubu Tube gde je napravio fenomenalnu zabavu i samim tim nije ni čudno što je ovde jedan od omiljenih DJ-eva van naše scene.
 
Domaća podrška naravno naš superstar Marko Nastić a uz njega Marko Milosavljević.

 

Petak, 02. april – Sala Amerikana u 21:00

 

 

 

 


Izvor:

Dom Omladine