Home

VESTI

Dve maratonske žurke za peti rođendan kluba The Tube

No Comments Najave

Dve maratonske žurke za peti rođendan kluba The TubeKlub “The Tube” će naredne nedelje (14.-15.12.) sa dve žurke, na kojima će nastupiti čak devet domaćih di džejeva koji predstavljaju sam krem domaće scene, obeležiti svoj peti rođendan.

  

Žurke petkom već punih pet godina neguju iskonski underground duh ugošćavajući imena koja su u celom regionu mogla da se čuju samo klubu “The Tube“.
  

Programska šema ide u korak sa svetskom elektronoskom scenom i prati aktuelna zbivanja, što potvrđuju i dolasci umetnika kao što su Derrick May, Maceo Plex, Anja Schneider, Pan Pot, Ben Klock, Solomun, Steve Bug, Terry Francis…

 

 

 Dve maratonske žurke za peti rođendan kluba The Tube

Dejan Milicevic

 

 
Ovog, rođendanskog petka, nastupiće sam krem domaće DJ scene –  jedan od naših najpoznatijih DJ-eva Dejan Milićević, kralj deep house-a Dušan Kačarević, Marko Milosavljević i dvojac Zwein, koji čine mlade snage beogradskog klabinga Nemanja Tanoksić i Nenad Jovanović.

 

 

 Dve maratonske žurke za peti rođendan kluba The Tube

Zwein

 

 

U subotu za miks pult izlaze stari znalci disco fanky house-a Peppe, Pookie, Oysha i Goran Starčević. Ovom prilikom će biti postavljena četiri deck-a, pa će sva četvorica istovremeno raditi back2back setove, što će sigurno biti prava poslastica za publiku. Takođe, u subotu će sve devojke koje dođu u  klub od 23.30 do 01.00 sat biti u prilici da degustiraju besplatne koktele, koje će spremati dobro uigrana ekipa barmena kluba “The Tube“. Ulaz će oba slavljenička dana, kao poklon vernim "tjuberima", biti slobodan.