Home

VESTI

Dva Velika Koncerta “Obojenog Programa”!

No Comments Najave

Novi spot benda Obojeni program

Koncertna agencija Odličan hrčak sa ponosom najavljuje novosadski i beogradski koncert kultnog Obojenog programa koji će se odigrati ovog vikenda – u klubu The Quarter (Bulevar Despota Stefana 5, Novi Sad) u petak 12. i u sali Amerikana Doma omladine Beograda (Makedonska 22) u subotu 13. oktobra 2012. godine.

 

Koncerti predstavljaju dugoočekivanu koncertnu promociju hvaljenog albuma "Kako to misliš: mi?" objavljenog u aprilu 2012. godine (Odličan hrčak/Exit Label) u neobičnom sastavu – dva basa bubanj i glas.

 

"U ovoj postavi sviramo skoro dve godine i već je sve leglo na svoje mesto. Ove godine smo dosta nastupali i na taj način, zapravo, uobličili koncertni repertoar. I za novosadski i za beogradski koncert pripremamo pre svega nove pesme a biće i starijih, naravno!", objašnjava Branislav Babić – Kebra pred buran vikend koji će provesti na pozornicama kluba The Quarter i Doma omladine Beograda.

 

Gosti na oba koncerta biće perspektivni Straight Mickey and the Boyz, kao i sastav 16 osam 23.

 

 

 Obojeni Program

Obojeni Program

 

 

Ulaznice su još uvek u pretprodaji po ceni od 500 dinara za novosadski (Gigstix, Eventim), odnosno 600 dinara za beogradski nastup Obojenog programa (Eventim, kafe Šikarica, Pinball Wizard Records).

Na dan koncerta, kao in a blagajni Doma omladine, pred sam nastup u Beogradu, cena ulaznice iznosiće 800 dinara.