Home

VESTI

Dragstor slavi 6. rođendan!

No Comments Najave

Dragstor puni 6 godina! Florian Kupfer u gostima. 24. februar, Dragstor!

Tim iza kluba Dragstor i (prošle godine zatvorenog) Bivšeg bara slavi 6 godina postojanja u subotu 24. februara. Za tu priliku pozvali su Floriana Kupfera i šest domaćih DJ-eva, a program će se odvijati u dve sobe.

LINEUP

Big Room:
Kristijan Molnar (Christallization)
Doo (Beyond House)
Flip (Idemo Na Mars)
Feloneezy (Mystic Stylez)

Black Room:
Florian Kupfer (L.I.E.S, Berlin)
33.10.3402 (L.I.E.S)
Stevie Whisper (YES)

FACEBOOK EVENT

Dragstor je danas andergraund centar Beograda poznat pre svega po muzičkom programu u okviru kog smo do sada mogli da čujemo imena kao što su: Rodhad, Surgeon, Moritz von Oswald, Stingray, Helena Hauff, Rabih Beaini, Beau Wanzer, Drew McDowall, Cut Hands, Ariel Pink, Kanding Ray, Blawan, Andreas Gehm, Tommy Four Seven, The Soft Moon, A Place To Bury Strangers…

Prvi Dragstor otvoren je 2012. godine u prostorijama bivše fabrike „Beko“ na donjem Kalemegdanu. 2014. godine klub se seli u impozantni prostor nekadašnje najveće klanice na Balkanu „BIM Slavija“.

Nemački producent, Florian Kupfer, prvi put je posetio Dragstor septembra 2014. godine.

U međuvremenu je izdao „Post Present“ EP i „Florian Kupfer“ album za etiketu LIES, tako da ćemo po prvi put u Dragstoru čuti i njegove nove numere. Florian će nastupati u Crnoj sobi sa Stevie Whisperom i 33.10.3402. Za to vreme u Velikoj sobi nastupaju Kristijan Molnar, Doo iz Beyond House kolektiva, Feloneezy iz Mystic Styleza i Flip iz Idemo na Mars ekipe.

Pratite Dragstor
Facebook, Instagram i Twitter.
www.drugstorebeograd.com

Tags: , , , , ,