Home

VESTI

Domaća podrška za PLAY by Deborah de Luca

No Comments Najave

Domaća podrška za PLAY by Deborah de LucaVest da Deborah de Luca 10. februara dolazi na prvu po redu PLAY žurku pravo u beogradski Magacin Depo više nije novitet.

  

Ono što je novo je da će joj podršku pružiti moćni Tauten tandem, koji čine Andrew Meller i TKNO koji će nastupiti nakon Debore, dok će intro u željno iščekivanu žurku uraditi John Belk koji je već dobro poznat domaćim ljubiteljima elektronske muzike.
 

Takođe, treba podsetiti da akcija 3+1, u kojoj za svake tri kupljene karte četvrtu dobijate gratis, traje još samo jedan dan. Karte možete naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shopovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs po ceni od 990 dinara za obične karte, a 1500 dinara za VIP.

 

Deborah de Luca će svojim nastupom u Beogradu predstaviti novi koncept žurke nazvan PLAY, koji je namenjen svim ljubiteljima elektronske muzike bez obzira na žanr, a kojima je cilj pre svega dobar provod, opuštena atmosfera i kvalitetan zvuk. Organizatori PLAY žurki nam spremaju još iznenađenja u narednoj godini, a sve vesti i objave možete pratiti na Facebooku.

 

 

 Domaća podrška za PLAY by Deborah de Luca

Domaća podrška za PLAY by Deborah de Luca

 

 

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom.

 

PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi.