Home

VESTI

Domaća podrška za Faithless!

No Comments Najave

FaithlessNajpopularniji dens sastav Faithless održaće ekskluzivni koncert u subotu 24. aprila u beogradskom Expo centru.

Avalon produkcija priprema žurku do ranih jutarnjih časova, a fenomenalni britanski bend imaće podršku koje čine zvezde nove srpske elektronske scene The Good Guys, SevdahBABY, Gramophonedzie i mladi Nemanja Bošković. Poslednjih nešto više od 500 ulaznica po jedinstvenoj ceni od 2990 dinara još uvek mogu da se nabave na blagajnama Bilet servisa, Kard servisa i Eventima.

The Good Guys su audio-vizuelni duo iz Novog Sada koji čine producent Bojan Čizmić, poznat i kao DJ Cell D, i grafički dizajner Andrija Kovač čiji je pseudonim Xtrapurified. Ovaj kolektiv poznat je po atraktivnom živom nastupu koji kombinuje isključivo autorsku muziku i sinhronizovanu videografiju. 

 

Inspirisani retro zvukovima i estetikom sint-popa, fanka i brejkdensa, The Good Guys donose pravi odgovor na rad elektronskih velikana kao što su Daft Punk ili Chemical Brothers. Njihov jednočasovni nastup zakazan od 22h biće puna energetska uvertira pred nastup legendarnih Faithless!

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=jgmNpBEiLPc&feature|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 

 

Kad se završi dugo očekivani ekskluzivni koncert britanskih superzvezda, vrhunsku house žurku do svitanja održaće energija disk džokeja Red Bull muzičke akademije! SevdahBABY već je apsolutni sinonim za neke od najvećih hitova na domaćoj sceni, a univerzalni zvuk producenta i DJ-a Milana Stankovića proveriće i publika u BelExpoCentru u jednoj od najuzbudljivijih subota ove godine! Hitovi kao što su "Tri poljupca", "Ljubi me brzo, žurim" ili "Yo!Hambin" pokazali su sav talenat i veliku budućnost ovog producenta čije će DJ veštine biti odlična uvertira za celonoćnu žurku.

Gramophonedzie ili već svetsko superstar ime koje će na pozornici BelExpoCentra 24. aprila dati odgovor "Why Don't You" na svaku klupsku dilemu kao što to poslednjih nekoliko meseci munjevito čini širom sveta. Duo koji čine Marko Milićević i Sale Radosavljević sa pomenutim hitom postigao je istorijski uspeh nekog izvođača iz Srbije sa ulaskom na britansku top listu singlova i prvim mestom na britanskom MTV-u! Podrška Faithlessima stiže i od strane mladog Nemanje Boškovića čija karijera neprestano napreduje sada već uz prilično iskustvo na beogradskoj klupskoj sceni i nastupima sa nekim od najvećih DJ zvezda koje su posetile našu prestonicu.

Faithless u punoj koncertnoj postavi dolaze na puni ekskluzivni koncert u Beogradu, što je poznato kao neprikosnovena koncertna atrakcija. Pored brojnih muzičara i vokala koji prate Sister Bliss i Maxi Jazza, živi doživljaj pojačava uvek vanserijska produkcija po kojoj su Faithless zaslužili status globalnog dens fenomena. Sad je već i zvanično, novi album dens velikana zvaće se “The Dance”, a već su ga najavile dve nove pesme “Sun To Me” i “Not Going Home” koje su se pojavile i u vidu remiksa Erica Prydza i Gui Boratta. U maju se očekuju i prve singl verzije, kao i novi spotovi po čemu su Faithless oduvek bili prepoznatljivi. Nakon eksluzivnog serijala koncerata za limitirani broj najsrećnijih fanova, Faithless kreću na festivalsku turneju gde su već potvrđeni kao hedlajneri festivala kao što su Global Gathering, Oxegen, T in the Park i V Festival!

Za najnovije informacije o albumu i novoj turneji:
http://www.faithless.co.uk

Prodaja ulaznica:
http://tinyurl.com/BiletServis
http://tinyurl.com/CardService
http://tinyurl.com/EventimSrbija

Calling All The Faithful…