Home

VESTI

Doček Pravoslavne nove godine u Krugu

No Comments Najave

Doček Pravoslavne nove godine u KruguJoš jedan vikend u KRUG-u! Ovog puta – produženi, jer odluka da ponedeljak, 14. januar, bude neradni dan za sobom povlači priliku da se dodatno provedemo u nedelju, 13. januara na dočeku Pravoslavne nove godine.

KRUG je za ovo veče pripremio posebno izdanje The Black and White zabave, uz MKDSL-a i MeHighLow-a, a ulaz za sve posetioce biće besplatan!

 

KRUG je bar i klub, KRUG je mesto za koncerte, izložbe i revije. KRUG je novi krug urbane istorije. KRUG u nastavku otkriva program za nedelju pred nama:

• Ovog petka, 11. januara, na programu je prvi Šik&Šiz u 2013. godini. Dobro poznati Mr. Fanatik je ovog puta spremio sjajne specijalne goste – osim Saške Janković, koja se donedavno takmičila u trenutno najaktuelnijem takmičenju u pevanju Prvi glas Srbije – gost kluba KRUG će ove večeri biti kralj fotografije, Miša Obradović.

 

 Šik&Šiz

 
• Već sutradan, u subotu, 12. januara, nastavlja se fantastičan niz House State Of Mind žurki! Duo DJ Pop & Gagi Kabadajić će za sve prisutne pripremiti najbolje i najveće house hitove. Vrata kluba KRUG biće otvorena od 23:00.

• Velika euforija oko još jedne Nove godine, ovog puta pravoslavne, stiže i u KRUG i to u crno – beloj varijanti! U nedelju, 13. januara, posetioce KRUG-a čeka pravi mash-up sa dva DJ-a na dva DJ pulta! MeHighLow i MKDSL ukrstiće svoja DJ znanja iz oblasti retro muzičkih hitova, a to će rezultovati sjajnim live miksevima i pravim mash-up umećem. Ulaz je besplatan.

 

House State Of Mind

House State Of Mind