Home

VESTI

Dobrodošli u “Soho Republiku”

No Comments Najave

Dobrodošli u "Soho Republiku" Nov klub “Soho Republic” otvoriće se u petak, 23. decembra, žurkom na kojoj će prvi put u Beogradu nastupiti Dj-evi, Sam Divine i Rae, atraktivne predstavnice “Defected” etikete.

Kao glavne DJ zvezde večeri nastupiće, Sunnery James i Ryan Marciano Amsterdam, "White Sensation" residents.

 

Drugi dan otvaranja, 24. Decembar, nastupaju-resident Djs Pedja i Bross. Klub se nalazi na lokaciji gde je nekada bio kultni klub “Underground”.

“Soho Republic” je inspirisan Londonskim i Njujorškim klubovima, “TheBox”, “Bungalow8”, “Fabric”, “Shortidch house”. Odiše svedenošću, elegancijom, modernim dizajnom i novom tehnologijom. 

 

 

 Soho Republic

Soho Republic

Haus Dj-evi, živi fanki-soul nastupi i vrhunsko ozvučenje “Funktion 1”, čine jedinstvenu atmosferu. Soho Republic je više od kluba. Elitno mesto nesvakidašnjeg izgleda i arhitekture, unikatan ambijent prilagođen zahtevima modnih revija, promocija, prezentacija. Nivo noćnog života koji vam nudi “Soho Republic” je sasvim novo iskustvo.

Soho Republic is Unique Republic.
 

 

 Sunnery James and Ryan Marciano

Sunnery James and Ryan Marciano

 

Za ulazak u Soho Republic potrebna je viza. Posebno osmišljena i dizajnirana Soho viza je više od pozivnice za žurku . To je vaša legitimacija ,vaš ID za noćni život u najluđoj republici . Soho viza je i vaša karta za clubbing vikend iznenađenja kojim ćemo ispratiti 2011 godinu.

Nova godina u “Soho Republic” je nastavak jedne veoma dobre žurke koju Vam je “Davidoff” sa nama priredio u Vili Kralja Petra na dočeku 2011., ali i mnogo više od toga.

 

 Miss Divine

Miss Divine

 

 
31. Decembra nastupaju “Funkestra” uživo+resident Soho Dj’s, Open bar od 21h do jutra, exclusive Buffet+sushi party, champagne@midnight!

1. Januar, žurka se nastavlja uz special Dj guestst! DJ James Talk iz Britanije i Barbara Tucker, vrhunski vokal iz Bruklina, Njujork. Talk je izdao solo albume za “Defected”, “Global Underground”, “Great Stuff”, “Blu-Fin” i “Suara”, a saradjuje sa M.A.N.D.Y., “Booka Shade”.

Vaše novo mesto noćnog života “Republika Soho” će za one kojima se dopadne izdati pasoše tako da ne moraju više da apliciraju za vize.

Welcome to your new state of “Soho Republic”!