Home

VESTI

DJ zvezda Dave Clarke stiže u Barutanu 4. jula!

No Comments Najave

DJ zvezda Dave Clarke stiže u Barutanu 4. jula!Baron tehno zvuka i jedan od pionira ovog pravca, Dave Clarke, nastupiće u subotu 4. jula u beogradskoj Barutani i doneti žurku koja će se sigurno dugo dugo pamtiti.
 

Dave Clarke svakako spada među najutucajnije disk džokeje u poslednje dve decenije, a zahvaljujući veoma dinamičnim trakama njegova armija fanova se širi iz godine u godinu. Iako mu je tehno uvek prvi izbor, Clarke je stari panker u duši i zato u svojim energičnim setovima vešto koketira i sa drugim muzičkim pravcima.
  

Nema mesta u svetu na kome nije nastupao, od najpoznatijih klubova do najvećih festivala. Poslednjeg puta kada je gostovao u Srbiji, techno baron je nastupio pre dve godine na zatvaranju Bašte Sava Centra. Bio je to jedan od najboljih techno partija te godine.

 

Uz veštog Britanca za pultom će biti i naš DJ Speedy, koji je već imao više zapaženih nastupa po Evropi ove sezone i predstavlja jednog od najzanimljivijih predstavnika domaće tehno scene. Kao podrška nastupa još i Goran Kan, kao i naša DJ legenda Marko Milosavljević.

 

 

 DJ zvezda Dave Clarke stiže u Barutanu 4. jula!

DJ zvezda Dave Clarke stiže u Barutanu 4. jula!

 

 

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 700 dinara i to na svim prodajnim mestima Eventima I Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.