Home

VESTI

DJ Tarkan ponovo u Beogradu!

No Comments Najave

DJ Tarkan ponovo u Beogradu!Zbog velikog interesovanja Dj Tarkan ponovo u clubu Mamolo!!!

Tarkanova profesionalna karijera u muzici započela je posle univerziteta kada je postao DJ na Power FM radiju, posle čega nastupa u najvećim klubovima u Istanbulu. Posle odsluženog vojnog roka, Tarkan je započeo karijeru u "Radiju 2019" kao DJ i Menadžer produkcije, ali je i dalje nastavio puštanje po klubovima Istanbula.

 

Posle prodaje radio stanice, Tarkan je nastavio da pušta svoje setove na radiju FG do 2007.

 

Njegov rad se isplatio 2002 god. kada je dobio nagradu za DJ godine.

DJ Tarkan je sponzorisan da pušta elektronske house setove, koje on formira u zavisnosti od ljudi, mesta i vremena. Njegovim trudom je proglašen za najboljeg DJ u Turskoj tri godine za redom.

Pokrenut uspehom, Tarkan odlučuje da posveti vreme produkciji i izbacivanju pesama. Njegove numere i setovi ubrajani su tracklist-e svetskih poznatih DJ-eva poput:Tiesto, Paul Oakenfold, Armin van Buuren, Sasha, Hernan Cattaneo, Nick Warren, Deep Dish, Roger Sanchez, Sander Kleinenberg, Anthony Pappa, Dave Seaman, Danny Howells, Steve Lawler, Seb Fontaine, Markus Schulz, Lee Burridge, i mnogih drugih.

 

 

 DJ Tarkan ponovo u Beogradu!

DJ Tarkan ponovo u Beogradu!

 

Nalet ovog sjajnog DJ-a nastavlja se bukiranjem nastupa u mnogim zemljama i 2006.je proglašen od strane DJ Magazina za 78. DJ-om sveta.

Tarkan postaje blizak prijatelj sa V-SAGom iz Grčke sa kojim nastupa i sa kojim je danas u No Smoking Records-u, poznat po standardima najkvalitetnijeg zvuka.

DJ Tarkan trenutno je mesečni host na Frisky Radiju sa svojom emisijom "NO SMOKING", koja je jedna od najpopularnijih radio stanica za samostalne DJ-eve i producente.

 

Dj Tarkan
/ www.no smoking recordings.com/
/ www.djtarkan.com/

N-tchbl/ i:Face agency/
Bokee/ SillyHeadz/

Cena: 500 RSD

Napomena:
od 05.02 cena karte je 800 RSD

Rezervacija karata:
061/806-51-56
065/88-00-508