Home

VESTI

DJ Mihai Popoviciu ipak u klubu “The Tube”

No Comments Najave

DJ Mihai Popoviciu ipak u klubu "The Tube" Žurka na kojoj će nastupiti čuveni DJ i producent Mihai Popoviciu, premeštena je iz Panorama bara ispod Avalskog tornja u beogradski klub The Tube u Dobračinoj 17. Party će se održati u subotu 15. juna, a publika će moći da uživa uz sofisticirani deep i tech house zvuk po kom je Popoviciu svetski poznat.

 

Događaj se organizuje u okviru party serijala Dirty Soundz, a kao domaća podrška nastupiće rezidenti Battric & MiVu iz organizacije “Public Pee”, kao i novosadski dvojac Klaus & Miloš Jovanović iz istoimene organizacije i Petar Cvetković iz kolektiva “Happy People”.

 

“Za ovaj potez smo se odlučili zbog nestabilnih vremenskih uslova najavljenih za sledeću nedelju. The Tube će se, specijalno za ovu priliku, ponovo otvoriti i sigurni smo da ćemo se svi sjajno provesti, a Popoviciu je veoma uzbuđen što dolazi da svira kod nas”, ističu organizatori.

 

“Pre dve godine svirao sam na jednom malom festivalu u Srbiji i uživao sam. Publika je bila veoma dobro raspoložena, vajb je bio odličan. Siguran sam da će i party u Beogradu biti super!”, kaže Popoviciu pred događaj.

 

 

 DJ Mihai Popoviciu ipak u klubu "The Tube"

DJ Mihai Popoviciu ipak u klubu "The Tube"

  

 

Mihai Popoviciu, jedan od najpopularnijih artista poreklom iz Rumunije, poznat je po groovy deep i tech zvuku. Zahvaljujući prefinjenom muzičkom ukusu, on redovno nastupa u nekim od najboljih evropskih klubova kao što su Panorama Bar i Watergate u Berlinu, Fabric u Londonu i Space na Ibici. Njegova produkcija dobija sjajne kritike, kako od kolega i publike tako i od izdavačkih kuća, a prošle godine osnovao je i svoju etiketu, Cyclic records.

Serijal Dirty Soundz lansiran je prošle godine, sa ciljem da promoviše kvalitetni underground house zvuk, a žurke prati sjajna atmosfera i sve veća popularnost među publikom. Uz rezidente – DJ dvojac Battric & MiVu, nastupaju i pažjivo birana imena sa domaće underground scene, a ovim partyjem započinje serija gostovanja stranih DJ-eva koji do sada nisu nastupali u Beogradu.

Karte su dostupne na prodajnim mestima Eventima i putem sajta www.eventim.rs , po ceni od 550 dinara, a na ulazu, cena će iznositi 700 dinara.

 

 

 

DIRTY SoundZ summer special: Mihai Popoviciu, Facebook event