Home

VESTI

DJ Martelo u subotu u Compressoru

No Comments Najave

DJ Martelo u subotu u CompressoruBritanski DJ Martelo nastupiće u subotu 27. februara u klubu Compressor u Novom Sadu na žurci u okviru serijala „Music for the Hipster Generation“.

 

Na dva stejdža te večeri nastupiće i DJ Ahmaad, Cell D, Felony Flats, Flip, Rasheed i Boris YBCC.

Martelo aka Ryan Maher prošao je dug put od anonimnog DJa koji eksperimentiše i pravi odlične žurke do ponuda za saradnju koje su stizale od Marka Ronsona i Kanye Westa. Radio je kao DJ na turneji Justina Timberlakea, 50 Centa, Destiny's Child i nastupao u čuvenim londonskim klubovima kao što su Ministry of Sound, Herbal Nightclub i Fabric.

 

Ove godine Martelo je oficijelni DJ na turneji američke pevačice Santigold, a očekuju ga nastupi na Glastonburyju, japanskom Summersonicu i brazilskom TIM festivalu. 
Martelo vrti najmoderniji UK underground zvuk a publiku u Novom Sadu očekuje sjajan provod uz mešavinu dubstepa, fidget housea, basslinea…

 

DJ Martelo u subotu u Compressoru
DJ Martelo u subotu u Compressoru

"Ja sam Hip Hop DJ u srcu. iako trenutno puštam veoma različite stvari, uvek mi je u glavi samo da napravim dobru žurku. Želim da se ljudi oznoje i da kažu "ovo je najbolja noć u mom životu'." 

Pretprodaja ulaznica za žurku je u toku, putem Internet sajta Gigstix.com, i u Gigstix prodavnici u Pariskom magazinu u Novom Sadu po ceni od 390 dinara. Ulaznice na dan žurke do ponoći će koštati 490 dinara, a nakon ponoći 590 dinara.
 
27. Februar 2010.
Compressor – Novi Sad

MARTELO [Cheap Thrills, London, UK]
DJ Ahmaad [Sarajevo, BiH]
Felony Flats [Beograd]
Flip [Breaklogic, Beograd]
Cell D [TGG, Baseline, HNS.DJs]
Rasheed [Novi Sad]
Boris YBCC [Shortpants Romance, Novi Sad]

CENA ULAZNICE:
390din u pretprodaji
490din na ulazu do ponoći
590din na ulazu posle ponoći

PRETPRODAJA ULAZNICA:
Gigstix, Kralja Aleksandra 12, Pariski Magazin (u suterenu), radno vreme od 10-18h
Onlajn prodaja moguća je putem sajta Gigstix.com
www.gigstix.com