Home

VESTI

DJ mag Astrix u Barutani ove subote!

No Comments Najave

DJ mag Astrix u Barutani ove subote!Ljubitelji trensa neka se spreme za spektakl! U Barutanu ove subote, 2. jula, stiže Astrix, čuveni izraelski DJ i producent i legenda trance muzike, a domaća podrška stiže u sastavu Aquapipe, Sivi i Albert.
 

Avi Šmailov pod pseudonimom Astrix nastupa već više od deceniju i po. Nastupao je u klubovima Tel Aviva i brzo postao poznat širom sveta po mešanju pop melodija i progresivnom house zvuku.
 

Prvi album „Eye To Eye“ objavio je 2002. godine, a već godinama se nalazi na listi „najboljih 100 DJ-eva“ po izboru DJMag magazina. Tokom protekle decenije Astrix je samo potvrdio status vodećeg trance DJ-a, nastupivši na najvećim svetskim festivalima elektronske muzike: Dance Valley, Tomorrowland, SW4, Creamfileds, Love Parade, UAF, Planeta Atlantida, Triba… Kao jedno od najpoznatijih imena globalne DJ scene, često je nastupao i u eminentim noćnim klubovima i koncertnim prostorima.

 

 

 DJ mag Astrix u Barutani ove subote!

DJ mag Astrix u Barutani ove subote!

 

 

Otkad je objavio album „Red Means Distortion“ neprekidno je na turneji, a priliku da ga ponovo čuje i vidi beogradska publika će imati ove subote u Barutani. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji putem mreže DD Tickets po ceni od 1.100 dinara.