Home

VESTI

DJ Lilonee u klubu KGB kuća!

No Comments Najave

DJ Lilonee u klubu KGB kuća! U subotu 17. marta u novo otvorenom klubu KGB kuća (Kapetan Mišina 37) kao gost druge epizode  serijala  Stereo Grammar dolazi nam Petra Lisicar poznatija kao DJ Lilonee iz Zagreba, koja se smatra za jednu od evropskih, ženskih techno zvezda koja brzo napreduje kako na planu produkcije tako i u samom DJ-ingu.

Pored techno zvezde  kao podrška nastupiće i domaće spretne ruke Beogradske scene Predrag Janus, Lea Dobričić, Vid Marjanović  dok će za warm up biti zaduženi dr.ADJI b2b Randy Mihajlović.

Poreklom iz žarišta svetske tehno scene, dolazi Petra Lisicar, većini poznata kao DJ Lilonee, jedna od najsvežijih i najposvećenijih evropskih pojava na underground techno sceni.

Odrastajući u Zagrebu, u Hrvatskoj, već sa 14 godina počela je da ide na događaje elektronske muzike.

Velike legende poput Dave Clarke, Dj Rush, Umek, Jeff Mills i Terry Francis su samo neki od njenih najranijih uzora koji su doveli do njene današnje angažovanosti u globalnoj tehno zajednici.

Godine 2006. upoznala je Romana Zawodn-ja, americkog techno DJ-a i producenta sa kojim je napravila tim i formirala jednu od najrespektabilnijih i najpoznatijih digitalnih tehno label-a.

Nakon odlaska u Sjedinjene Americke Države 2007. na godinu dana da vidi svet i iskusi scenu u većem obimu, vratila se u Hrvatsku inspirisana i kompletno posvećena vođenju Reldz-a proizvodeći i nastupajući njenim jedinstvenim stilom Jacking techna!

Kao ko-osnivač i label šef Reldz Records-a, ostavila je svoj znak u veoma konkurentnom svetu EDM-a.

 

 

 DJ Lilonee

DJ Lilonee

 

Sa entuzijazmom za tehno muzikom i njenim varijantrama, Lionee je stalno radila u studiju.

Uz premijere koje su izlazile na sledećim markma: Reldz, Connected, Stars Traxx, Techment, Prozak, Mad Hatter, TAR i TMMR, Lilonee-n prepoznatljiv zvuk je dobio veliku podršku industrijske elite.

Pored mnogih producenata jakog zvuka koji se ne mogu razlikovati, Lilonee ima svoj sopstveni zvuk: oštar, podižuci, futuristički tehno usmeren za pun klub.

U poslednje dve godine svojom gracioznošću je preplavila palube mnogih klubova i žurki širom Evrope.

Puštala je rame uz rame sa Wehbb-om i Cari Lekebusch-om na dva različita događaja i održala svoj sjajni, razvaljujući pod bez oklevanja i uz potpunu kontrolu.

Zato nije ni čudo što se smatra za jednu od evropskih, ženskih tehno zvezda koja najbrže napreduje.

Nesumnjivo predstoje velike stvari za ovog velikog DJ-a i producenta.
 

 

 Stereo Grammar with Lilonee

Stereo Grammar with Lilonee

 

 

Cena ulaznice je 200 dinara a KGB kuća je priredila i happy our za svoje goste od 23 – 00h, dok je cele noći koktel "SEX ON THE BEACH" na akciji po ceni od 250 dinara.

Stereo Grammar with Lilonee, KGB Kuća facebook event