Home

VESTI

Disko house & hip hop zvuci “doleću” na “Lastu”

No Comments Najave

Disko house & hip hop zvuci "doleću" na "Lastu"Gradski splav “Lasta”, prvi haus splav sa beogradske strane Save, posle svečanog otvaranja, sa tri nove žurke ulazi u svoju drugu nedelju rada.
  
Već na otvaranju Lasta je pokazala da će biti utočište na reci i za onu otmeniju, ali i za urbanu gradsku ekipu. U sličnom tempu će se nastaviti i ove nedelje, uz zvuke hip hopa i disko i dip hausa. U  četvrtak je veče “Lasta goes Hip & Hop”, gde će za DJ pultom biti trio Stevan, Iron & Ike. Petak i subota su opet rezervisani za haus tonove. Prvog dana vikenda su Sasha Radosavljevic “Groovyman”, Peppe & Cojke i Ales, dok su drugog DiskoShljaker, Dooshan i Goran Starčević.
  

GS Lasta dolazi od ekipe koja potpisuje poznate gradske klubove “Brankow”, “Mladost” i “Ludost” i po koncepciji predstavlja svojevrsnu mešavinu istih. Lasta se nalazi tik uz Stari savski most, sa beogradske strane Save. Do samog splava se može doći automobilom i ispred se nalazi veliki broj parking mesta.

 

 

 Disko house & hip hop zvuci "doleću" na "Lastu"

Disko house & hip hop zvuci "doleću" na "Lastu"

 

 

P. S. Lasta će vam olakšati muke oko prelaženja mosta u potrazi za letnjom zabavom – sada uopšte nećete morati da ga prelazite!!!  Jer vi koji ga niste prelazili, sada imate razlog za to! 😉 Vidimo se 😀

 

 

Disko house & hip hop zvuci "doleću" na "Lastu"

Disko house & hip hop zvuci "doleću" na "Lastu"