Home

VESTI

Devastating Enemy, Endiryah i Nothing Left u klubu Gun

No Comments Najave

Devastating Enemy, Endiryah i Nothing Left u klubu GunOvu nedelju započinjemo žestoko već u četvrtak kada će nastupiti DEVASTATING ENEMY, ENDIRYAH, NOTHING LEFT, nastavljamo u petak na sasvim drugačiji način uz Rock'n'Roma spektakl grupe KAL, a u subotu koncertni deo nedelje završavamo još žešće uz Revenge of the living Thrashers.

 

Četvrtak 15. mart rezervisan je za ljubitelje metal zvuka, ali i sve poštovaoce muzike koji žele da osete neiscrpnu energiju koju će sa bine emitovati dva austrijska i jedan domaći bend.

 

Pripremite se za zvučni udar:

 

DEVASTATING ENEMY (Austria)

ENDIRYAH (Austria) i
NOTHING LEFT kao domaća podrška.

 

Ulaz će se naplaćivati simboličnih 250 dinara na ulazu u klub.

 

Broj ulaznica je ograničen!

 

Vrata Gun Cluba se otvaraju u 22.30.

 

 

 Endiryah

Endiryah

 

 
Petak 16. mart, 22.30
KAL @ GUN CLUB
Rock'n'Roma spektakl!
Ulaznice: 500 dinara u pretprodaji (kafe Šikarica, Skadarska 22)

 

KAL je urbani romski bend iz Beograda. Muzički stil koji je ovaj bend kreirao zapadni kritičari su nazvali Rock’n”Roma i to svakako najbolje odslikava njihovu muziku. Od 2006-te godine, kada su otpočeli svoju karijeru, do sada, u inostranstvu su odsvirali preko 400 koncerata. Nastupali su na najznačajnijim domaćim, evropskim i svetskim festivalima i postigli zavidnu evropsku karijeru. Dovoljno je reći da su svirali na festivalima poput Roskildea u Danskoj, Fuzion Festivala u Berlinu, Pepsi Sziget Festivala u Budimpešti kao i na domaćem EXIT Festivalu.

U SAD su bili 2006. i 2008. godine gde su obišli sve značajnije klubove poput Joe’s paba u Njujorku, gde su svirali svi najznačajniji svetski muzičari poput Leonard Cohen-a, David Byrne-a, Richard Thompson-a, Dolly Parton, Sinead O’Connor, Norah Jones, Youssou N’Dour-a, David Gilmore itd. Na USA turneji 2008. godine odsvirali su 45 koncerata i ostvarili saradnju sa jednom od najpoznatijih njujorških muzičkih atrakcija, grupom Gogoll Bordello, bendom koji je svirao sa Madonom na Global Warmingu u Londonu.

 

 

 Kal

Kal

 

 

Kal su Dragan Ristić (gitara, vokal), Aleksandar Maksem (bubanj), Slaviša Pavlović -Stanley (bas), Boris Kostić (harmonika), Milorad Jevremović (violina).

 

KAL je jedini bend sa ovih prostora koji je od više od 1.000 bendova iz celog sveta izabran da 2006. godine svira na najznačajnijem sajmu World muzike u Španiji Womex.

Na koncertu u Gun Clubu u petak 16. marta, Kal će svirati stare hitove, ali i nove pesme koje upravo snimaju za predstojeći album koji,kao i prethodna izdanja, producira čuveni Mike Nielsen, poznat po saradnji sa najvećim svetskim muzičkim atrakcijama poput sastava Underworld, Snow Patroll, The Cure, Jamiroquai, Snow Patrol.

Ulaznice su u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 500 dinara.

 

 

Nothing Left

 Nothing Left

 

 

Subota 17. mart, 22.30

 

REVENGE OF THE LIVING THRASHERS @ GUN CLUB
Pollution, Toxic Trace, Deadly Mosh i Real Edge
Ulaznice: 250 dinara u pretprodaji, 300 dinara na ulazu u klub

Još jedan metal spektakl pod nazivom Revenge of the Living Thrashers očekuje nas  u subotu 17. marta u Miloša Pocerca  10. Ovoga puta smo organizovali veče koje predstavlja pravu poslasticu za sve thrash metal fanove.

 

Nastupaju POLLUTION, TOXIC TRACE, DEADLY MOSH I REAL EDGE.

Muzičari jednoglasno poručuju: ko preživi, pričaće! A odlučni su i da nagrade veliki broj posetilaca Gun Cluba u subotu 17. Marta.

 

 

Revenge Of The Living Thrashers

Revenge Of The Living Thrashers

 

 

Prvih 10 kupaca ulaznice na samom ulazu u klub na poklon će dobiti po primerak albuma grupe Pollution "Modern Warfare", a sledećih 30 "Serbian Thrash Metal Fist Unleashed", split kompilaciju bendova Deadly Mosh, Pollution, Toxic Trace i NadimaČ, kao i promo disk benda Real Edge!

 

Ulaznice mogu da se kupe u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska  22, po ceni od 250 dinara, dok će se na ulazu u klub pred sam događaj, ulaznice naplaćivati 300 dinara.

 

Svake nedelje od 12 – 16h

 

BERZA PLOČA I MUZIČKIH SUVENIRA

 

Ulaz: 100 dinara

 

I ove nedelje 18. marta, tačno u podne, Gun Club će se pretvoriti u jedinstveni market. Na četvorosatnoj berzi ploča i muzičkih suvenira ponovo će se okupiti kolekcionari, muzičari, kritičari i svi oni koji kroz ležerno druženje i konstruktivno osmišljeno nedeljno popodne žele da upotpune svoje kućne kolekcije novim muzičkim naslovima, bilo na vinilima, bilo na diskovima.

Svim dosadašnjim posetiocima je već dobro poznato da na berzi ploča u Gun Clubu mogu da se nađu nove i stare ploče i diskovi, raznovrsni suveniri, ali i raritetna izdanja…kao i da se sretnu interesantni ljudi i započnu razgovori na najrazličitije muzičke teme.

Svi koji su zainteresovani da budu izlagači, mogu da se prijave na gunclubbg@gmail.com