Home

VESTI

Detroit in full effect #2, The Wash

No Comments Najave

Detroit in full effect #2, The WashKlub The Wash & Disco Not Disco Vam sa ponosom predstavljaju novu epizodu mini serijala "Detroit in full effect #2", a ovoga puta 29. oktobra ugostićemo Terrence Parkera (Detroit, USA).

Terrence Parker zasigurno spada u jednu od najupečatljivijih DJ pojava, kako na Motor City, tako i svetskoj sceni.

 

Sa perfektnim DJ mix & schratch umećem i prepoznatljivom estetikom u vidu neizbežne telefonske slušalice kao svojevrsnom nadogradnjom njegove pojave, ovaj sada već veteran DJ scene predstavlja pravu party eksploziju gde god da nastupa, od rodnog mu Flinta i Detroita, do Rusije, Japana i Evrope.

 

Da ne bude nikakve zabune oko njega i njegovog DJ umeća, TERRENCE PARKER se za 30 godina rada iskristalisao u priličan raritet u smislu veštog kombinovanja garage house, disco zvuka & izvornog Detroit techna sa neizbežnim schratch momentima u njegovom mixu. Tu mu definitivno malo ko može parirati i prostor koji ostavlja pre svojih nastupa za eventualnu nedoumicu se godinama smanjio do nivoa mikroskopske neprepoznatljivosti.

Kuriozitet njegove pojave je utoliko veći ako se uzme u obzir uticaj nekoliko jakih produkcijskih struja u Detroitu, među kojima su techno i deep house možda najjače, kojima se on uspešno i prilično svojeglavo odupirao sve ove godine i velikom upornošću zadržao sopstveni DJ stil koji ga vodi sa kraja na kraj sveta.

 

 

Redovan na svim zapaženim festivalima koji brižno neguju kult Detroitskog house & techno zvuka, TERRENCE PARKER je institucija u malom i pravi pokazatelj muzičke raznovrsnosti i mašte koja dolazi iz Detroita.

 

 

Detroit in full effect #2, The Wash
Detroit in full effect #2, The Wash

 

Ova, druga po redu, epizoda mini serijala DETROIT IN FULL EFFECT se slobodno može nazvati HOUSE PARTY IN FULL EFFECT jer reputacija kluba THE WASH kao minijaturnog markera za velika inostrana imena sa DJ scene ovim bukingom tek dobija pun volumen. Intiman ambijent Perionice će zasigurno biti i ovaj put vreo i pun iskrenih emocija pomešanih sa underground ritmovima.

TERRENCE PARKER je trenutno na Evropskoj turneji kojom obeležava 30 godina svog DJ rada. Dolazi nam premijerno u Beograd i na pravo mesto, gde underground house još uvek ima smisla, u klub THE WASH.

DJ podrška će mu biti DJ BRKA (Disco Not Disco) & MILAN DRČA (The Wash).

Cena za ovo jedinstveno pranje je 450 dinara pre ponoći i 550 posle.

Vidimo se ispred veš mašine!