Home

VESTI

Deep i disco house na Fajrontu

No Comments Najave

Deep i disco house na FajrontuU novootvorenom klubu na vodi Fajront ove subote (30.11) će se slušati deep i disco melodije u režiji Nenada Bućića i Sashe  Dee-ja. Rezident Nenad Bućić ove nedelje u goste dovodi Sashu Dee-ja, koja je prethodnih godina bio redovan za pultom svih eminentnih gradskih klubova.

  

Spremili smo sa da publiku držimo na nogama celu noć i to uz disko haus, sa primesama deep-a i funk-a. Na “meniju” će biti brojni hitovi koje svi sigurno znaju, ali u malo drugačijim remiksima – kaže Bućić.
 

“Fajront” se nalazi nedaleko od Brankovog mosta, preko puta Muzeja savremene umetnosti, i predstavlja miks komfornog lounge bara, restorana i urbanog haus kluba. “Fajront” će kao lounge bar, u kome će akcenat biti na specijalitetima italijanske kuhinje i prvoklasnim vinima, raditi svih sedam dana u nedelji.

 

 

 Deep i disco house na Fajrontu

Deep i disco house na Fajrontu

 

 

Petkom i subotom od 23 sata će se transformisati u otmeni noćni klub, a prilikom “presvlačenja” u “večernje odelo”  i celokupan enterijer kluba će biti prilagođen za klabing. Ulaz u klub je slobodan.