Home

VESTI

David Guetta u Budvi

No Comments Najave

David Guetta u BudviJedan od najpoznatijih svjetskih DJ-eva, David Guetta gostovaće u petak 29. jula, u Budvi, na stadionu fudbalskog kluba Mogren.

Kao podrška francuskom DJ-u nastupiće Gramophonedzie iz Beograda (Positiva), DJ Mark Angelo i Shaya iz Grčke (My Group) i Nikola Paunović iz Beograda ( Happy People).

 

Karte za ovaj spektakl možete kupiti u T-Centrima Crnogorskog Telekoma, plažnim klubovima Almara i Clubu 88 kao i prostorijama Turističke organizacije Budva po ceni od 20 i 30 eura, dok će VIP ulaznice koštati 50, a Super VIP 100 eura.

Guetta je nastupao u najvećim klubovima Njujorka, Bostona, Vašingtona i Sijetla, a bio je i u Kaliforniji, gde je snimio spot za najnoviji hit singl "Where Them Girls At” u kome učestvuju Nicki Minaj i Flo Rida.

 

 

David Guetta u Budvi
David Guetta u Budvi

Autor hitova "The world is mine", "Just a little more love", "When love takes over" i mnogih drugih, poznat je i po saradnji sa sadašnjim najvećim muzičkim zvezdama kao što su Rihanna, Lady Gaga, Madonna, Britney Spears i drugim.

Prvi album ,”Just A Liittle More Love" je objavio 2001. godine, a sa tog albuma se osim naslovne pesme, kao hit izdvojila i pesma ,”Love Don't Let Me Go".

 

Nakon solidnog komercijalnog uspeha prvog albuma, Guetta je 2004. godine objavio i drugi album ,”Guetta Blaster" sa koga je planetarni hit postala pesma ,”The World Is Mine" i po kojoj je Guetta i naprepoznatljiviji, a u 2007. godini je objavio album ,”Pop Life".

 

{xtypo_rounded1}Francuski DJ i producent imao je zakazan nastup 5. juna u Beogradu na košarkaškim terenima kluba "Partizan" na Kalemegdanu, ali je zbog tehničkih razloga (rušenja dela krovne konstrukcije na bini) taj događaj otkazan!{/xtypo_rounded1}

 

 

Četvrti stidijski album "One love" ga učvrstio na vrhu svetske liste najtraženijih klupskih disk džokeja i producenata i doneo mu internacionallnu slavu. Objavljivanje svog novog albuma Guetta je planirao za septembar 2011. godine

Guetta je prodao preko tri miliona albuma i 15 miliona singlova širom sveta. Novi album Davida Guette pojaviće se u prodaji krajem avgusta.