Home

VESTI

David Guetta u Beogradu 8. Maja!

No Comments Najave

David Guetta u Beogradu 8. Maja!Pre više godina rekao je `The World Is Mine`. A sada, 2010. njegove reči se i obistinjuju,  jer svet je zaista njegov.

 

I to ne samo svet DJ-inga već i celokupne popularne muzike, jer taj šarmantni pariski dečak je sve očarao svojom muzikom tako da danas slobodno možemo reći da se naša planeta zove – Guetta.

Nakon godinu dana ponovo će biti medju nama i to 8. maja u Beogradskoj Areni sa sobom donoseći najnovije svetske hitove sa albuma “One Love” i još mnogo toga što do sada nismo čuli.

 

David Guetta u Beogradu 8. Maja!
David Guetta u Beogradu 8. Maja!
 
 
Uz impresivnu produkcijsku postavku i goste koji će naknadno biti najavljeni  biće to veče za pamćenje koje se ne propušta.

Jer kao sto smo već rekli, David Guetta je jedan i jedini koji je uspeo da na takav način poremeti vladavinu britasko-američke imperije na DJ sceni; jedini  koji je oko sebe uspeo da okupi krem R&B izvođača i kaže im `sada pevate house` – Kelly Rowland, Akon, Will I Am, Kid Cudi….; jedini koji je uspeo da spoji pop i dance, glamur i underground, clubbing i rock`n`roll u tako jednostavno savršenu celinu.