Home

VESTI

David Guetta sutra u “Areni”

No Comments Najave

David Guetta sutra u "Areni"

Jedan od najboljih svetskih di-džejeva David Guetta će nastupiti sutra u "Beogradskoj areni", a karata ima još malo u prodaji po ceni od 2.200 dinara (karte za lože koštaju 3.900 dinara).
 
Guetta, koji je rođen 1967., sredinom osamdesetih je počeo da radi kao DJ u Parizu, tokom devedesetih je objavio nekoliko uspešnih singlova, a prvi album „Just A Little More Love“ s kojeg je osim naslovne numere veliki hit postala i pesma „Love Don’t Let Me Go“, objavio je 2001.

 

Nakon velikog uspeha ploče „Guetta Blaster“ iz 2004. sa kojeg je megahit postala numera „The World Is Mine“, Geta postaje veoma popularan, a u Beogradu će promovisati i novi album „One Love“ objavljen 2009.

 

Dejvid Geta je i jedan od najtraženijih svetskih producenata, a trenutno sarađuje sa Rijanom, Madonom, Britni Spirs, Lejdi Gaga, Selin Dion…
 
 
David Guetta sutra u "Areni"
David Guetta sutra u "Areni"
 

 

Podsetimo, pre nekoliko nedelja u dnevnom listu "Blic" objavljen je kupon uz koji su čitaoci mogli da kupe ulaznice po promotivnoj ceni od 1.700 dinara.
 
Svi popunjeni kuponi, koji su ostavljeni na prodajnim mestima, učestvovali su u posebnom nagradnom izvlačenju, a nagrade su VIP ulaznice uz koje ide i VIP tretman u ložama i prilika da se dobitnici upoznaju i fotografišu sa Getom.
 
 
 
Izvor:
Blic