Home

VESTI

David Guetta na Kalemegdanu 5. juna

No Comments Najave

David Guetta na Kalemegdanu 5. junaTrenutno najaktuelniji svetski di-džej David Guetta nastupiće 5. juna na Kalemegdanu, na velikoj žurci na otvorenom, koja se organizuje pod sloganom “Nastava u prirodi”.

Pored Davida, očekuju se i nastupi nekih od najtraženijih imena sa svetske klupske scene, a organizatori su za sada potvrdili da u Beograd stižu DJ Arno Cost i DJ Kurd Maverick.

 

Slogan “Nastava u prirodi” nije slučajno izabran…

 

Jedan od razloga je i to što se čitav događaj odigrava na otvorenom prostoru, u akustičnoj atmosferi stare tvrđave u Donjem gradu.

Program će početi već u pet po podne, za sve koji su oduvek maštali da đuskaju uz haus i elektro ritmove dok sunce zalazi nad Kalemegdanom, dok će oni najuporniji tu možda i dočekati novi dan, budući da će žurka sasvim sigurno potrajati do zore.

Ulaznice koštaju 2.400 dinara, a uz kupon Blica cena karte je 2.000 za sve one koji karte kupe do utorka 26. aprila. Svi koji kupe karte sa kuponom učestvuju u akciju u kojoj će biti izabrano pet osoba čije će karte biti unapređene u VIP ulaznice, a petoro srećnika će dobiti priliku za upoznavanje sa Getom. Najsrećnijeg dobitnika očekuje put na Ibicu na nastup Davida Guette u klubu “Pasha”.

 

 

David Guetta na Kalemegdanu 5. juna
David Guetta na Kalemegdanu 5. juna

Zvezda programa David Guetta, profilisao se u jednog od najtraženijih svetskih di-džejeva i producenata, sa kojim sarađuju brojne svetske zvezde. U Beograd će doputovati privatnim avionom, zajedno sa još 12 ljudi, koji će se brinuti kako o njegovim potrebama tako i o tehničkim detaljima nastupa. Iako su se organizatori postarali da obezbede neophodnu opremu za žurku na kojoj se očekuje veliki broj ljudi, Geta ništa ne prepušta slučaju, te će se njegov tim starati o finesama, vezanim za njegov nastup.
 
Geta je po svoj prilici davno prerastao status običnog di-džeja, koji sam ugovara svoje nastupe i sa jednog na drugi kraj sveta putuje sa jednim koferom, a za mnoge je i kralj haus muzike.
 
Pun pogodak napravio je 2009. kada je izdao album “One Love” na kome je sarađivao sa pevačicom Keli Rouland, nekadašnjom čanicom “Destiny’s Child”, te Ejkonom i Fergi iz grupe “Black Eyed Peas”.
 
Pesme “When Love takes Over” i “Sexy Bitch” postale su planetarni hitovi. Sa grupom “Black Eyed Peas” je sarađivao kao producent na prošlogodišnjem hitu “ I Gotta Feeling”, koji dugo nije silazio sa prvih mesta svih svetskih top lista.

 

 

 

 

Izvor:

Blic