Home

VESTI

Dave Clarke u Novom Sadu, Lea Dobričić kao specijalna gošća

No Comments Najave

Dave Clarke u Novom Sadu, Lea Dobričić kao specijalna gošćaČuveni techno DJ Dave Clarke u subotu 16. novembra nastupiće u SKC Fabrika u Novom Sadu, a kao posebno iznenađenje za publiku, za pultove te večeri staće i Lea Dobričić.
  
Harizmatična mlada DJ zvezda će se nakon pobede na Burn Studios takmičenju i rezidenture na Ibici, vratiti i prvi put posle duže vremena van zemlje, stati pred domaću publiku sa svojim zaraznim mixom house i techno muzike.
   

Za pet meseci koliko je provela u epicentru elektronike, Lea je nastupala na Elrow žurkama na Ibici i u Barseloni, delila je gramofone sa superstarovima Laurentom Garnierom i Sebastianom Legerom, nastupala na čuvenom španskom festivalu Monegros i zatvorila petak na Exit Dance Areni, sa Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem. Njena traka „Disconnect it“ objavljena je na prvoj stranici Beatporta i proglašena pesmom dana, čime je Lea prvi umetnik iz Srbije koji se našao na naslovnoj strani ovog najpoznatijeg svetskog sajta za distribuciju elektronske muzike.

 

 

 Dave Clarke u Novom Sadu, Lea Dobričić kao specijalna gošća

Dave Clarke u Novom Sadu, Lea Dobričić kao specijalna gošća

 

 

Organizacija Happynovisad ove jeseni publici sprema još jednu žurku za pamćenje na kojoj će uz legendarnog Clarka i Leu Dobričić nastupiti i dobro poznata imena novosadske scene, Vladimir Aćić, Klaus, Lag i Dee Face.

Ulaznice po ceni od 690 dinara u pretprodaji mogu se kupiti putem sajta Gigstix.com kao i na svim Gigstix prodajnim mestima. Cena ulaznica na samom ulazu iznosiće 990 dinara.