Home

VESTI

Dave Clarke stiže na Becks’perience

No Comments Najave

Dave Clarke stiže na Becks’perience Beck'sperience i Jungle Tribe vas vode u Berlin!

 

 Do početka Beck’sperience-a i dolaska tehno ikone u Beograd, Dave Clarke-a ostao je još jedan dan, a pored žurke u kojoj će dominirati jak “beat”, posetioce očekuje i prilika da otputuju u Berlin.

Novogodišnje putovanje za četiri osobe u nemačku prestonicu i jednu od najpopularnijih evropskih destinacija pripašće pobedniku Beck’sperience i Jungle Tribe konkursa.

 

Sve što je potrebno da posetioci urade je da se na Beck’sperience-u slikaju ispred Beck’sperience foto zida i pozovu svoje prijatelje da glasaju za njihovu fotografiju na Facebooku.

Najzanimljivije fotografije biće postavljene na Facebook stranicama Beck's Srbija i Jungle Tribe, u okviru Facebook aplikacije „From Beck'sperience to Berlin“.

 

Fana čija fotografija zabeleži najveći broj poena, zajedno sa njegovim prijateljima, Beck'sperience i Jungle Tribe vode na nezaboravno novogodišnje putovanje u „grad grafita“. Zanimljive Beck's nagrade, pripremljene su za još 10 fanova čije se fotografije budu istakle brojem osvojenih poena.

Stoga na ovom Beck’sperience-u posetioci će imati priliku da uživaju u nemačkom pivu, slikaju se u nemačkom ambijentu i pripreme se za vrhunsku zabavu u jednom od najpopularnijih nemačkih gradova!

 

 

 Dave Clarke stiže na Becks’perience

Dave Clarke stiže na Becks’perience

 

 
Beck’sperience već godinama oduševljava domaću publiku svetski priznatim imenima elektronske muzike. Ove sezone završetak Beck’sperience serijala 2012, 24. novembra u KPGT-u, obeležiće Dave Clarke , pionir digitalne ere koji svoju posebnu energiju donosi u Beograd.

Poznat po tome što nikada nije jurio trendove, niti se oslanjao na „napumpani“ publicitet i dizanje buke, Clarke ne planira unapred svoje nastupe, već dopušta da ga publika "nosi". Tako će biti i na Beck’sperience-u.

"Očekujte od mene iskrenost i muziku u koju verujem. Na nastupu vidim kako se stvari odvijaju i reagujem u skladu sa tim, ali ću verovatno pred kraj pustiti neki stari soul da zapalimo podijum.", obećava slavni DJ.

Veče najboljeg elektronskog funka, otvoriće DJ duo Nicolas Koll & Milenko. Za zagrevanje pred nastup legendarnog Dave Clarke-a, biće zadužen DJ i producent Mladen Tomić prepoznatljiv  publici po svom očaravajućem spoju tehna i hausa sa tribal ritmovima.

Listu DJ-eva Beck'sperience-a za ovu sezonu zatvoriće DJ Speedy i pobrinuti se da ovo veče ostane nezaboravno i da se prepričava barem do dolaska sledeće tehno legende.

 

 

 Beck’sperience & Lucky Records Showcase party with Dave Clarke

Beck’sperience & Lucky Records Showcase party with Dave Clarke

 

 

 Karte za nastup Dave Clarke-a mogu da se kupe na sledećim prodajnim mestima: Bilet servis, Beogradska arena, TC Ušće (info pult), Dom omladine, Dom sindikata, knjižare Vulkan, Delfi i Laguna kao i putem web sajtova www.tickets.rs i www.eventim.rs .

 

Očekujte tradicionalno dobar Beck’sperience provod u Beogradu uz mogućnost da  upoznate Berlin "iz prve ruke".

 

Beck'sperience & Lucky Records Showcase present Dave Clarke, Facebook event