Home

VESTI

Dave Clarke: Napraviću tehno šou za pamćenje!!

No Comments Najave

Dave Clarke: Napraviću tehno šou za pamćenje!!Jedan od najpoznatijih svetskih tehno DJ-eva, Dejv Klark, obećava nezaboravan provod u petak (27. septembar) na “Heineken Lucky Records” partiju koji zatvara Baštu Sava Centra.
 
Klark je, kako je sam rekao, na prošlogodišnjem “Heineken Lucky Records” partiju imao jedan od boljih nastupa i provoda u životu. I ovog puta neće biti ništa manje dinamično, kako i dolikuje poznatom “tehno baronu”, koji svakako spada među najutucajnije disk džokeje u poslednje dve decenije.

 

– Prošle godine u KPGT-u je žurka bila sold out i bilo je fenomenalno. Osećam se dužnim prema tim ljudima da i ovaj put dam svoj maksimum i napravim šou za pamćenje! Takođe, specijalno samo za ovu žurku je u SC ubačeno novo ozvučenje i to me posebno raduje. Jedva čekam da beogradske klabere opet prodrmam jakim tehno zvukom – poručio je Klark publici u Beogradu pred nastup.

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=oO-kcj6KQCQ|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Dave Clarke @Tomorrowland

 

 

Uz slavnog Britanca za pultom će biti i naš sve aktivniji mladi DJ Speedy, koji je imao više zapaženih nastupa po Evropi ove sezone i predstavlja jednog od najizrazitijih domaćih predstavnika tehna.

Kao podrška nastupaju Luka Concret i Miroslav Pavlović B2B Aleksandar G, koji otvaraju program. Karte su u pretprodaji 1.200 dinara, dok će na ulazu koštati 1.500 dinara.

Pretprodaja karata: Bilet Servis, Beogradska Arena, TC Ušće (Info pult), Dom Omladine, Dom Sindikata i knjižare Vulkan i Delfi.

Online prodaja i naručivanje preko sajta www.eventim.rs

 

 

 Dave Clarke

Dave Clarke