Home

VESTI

Daniel Bell nastupa ipak u Depo Magacinu

No Comments Najave

Daniel Bell nastupa ipak u Depo MagacinuUsled najave pogoršanja vremenskih prilika, Daniel Bell će večeras ipak nastupiti u Depo Magacinu na adresi Travnička br. 3, a ne u Barutani kako je prethodno najavljeno.

  

Legendarni Daniel Bell u Beograd stiže kao DJ zvezda poslednje žurke ove sezone kojom DJ asocijacija „Kozmik“ obeležava 20 godina rada. Žurka parti-kolektiva „Vatra“, zakazana za subotu 6. septembar od 23h, ostaje u Barutani.
 

Nakon nastupa Green Velveta, Derrick Cartera i Laurent Garniera, ovo je četvrta i poslednja u serijalu žurki kojima DJ asocijacija „Kozmik“ obeležava dve decenije rada. Njeni osnivači Boža Podunavac, Gordan Paunović i Vlada Janjić nastupiće u Barutani zajedno sa Daniel Bellom i tako nas još jednom podsetiti na svoje klupsko veče koje se u periodu 1994. do 1996. održavalo u kultnom klubu „Industria“.

 

Daniel Bell je ranih devedesetih godina u Detroitu kreirao novi muzički rečnik elektronske muzike baziran na repetitivnom ritmu i fuziji minimalističkog house-a i tehna. Izvorno inspirisan tadašnjim Chicago house zvukom, ali i delima avangardnih kompozitora kao što je Steve Reich početak njegove producentske karijere obeležila je saradnja sa Richie Hawtinom i John Acquavivom u okviru projekta Cybersonic sa izdanjima za Plus 8 Records. Danielova nesvakidašnja muzička elokvencija i DJ stil koji balansira na granici deep housea i sofisticiranog tehna čini ga redovnim gostom najboljih svetskih klubova (Fabric, Rex, Panoramabar, Watergate) dok je povratnicki DBX živi nastup na DEMF-u 2008 i turneja koja je potom usledila proglašen od strane Resident Advisora za najbolji live act te godine.

 

Ograničen broj ulaznica za ovu žurku, po ceni od 400 dinara, nalazi se u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.

 

 

 Daniel Bell nastupa ipak u Depo Magacinu

Daniel Bell nastupa ipak u Depo Magacinu

 

 

Subota, 6. septembar u Barutani rezervisan je za pravi r’n’b/rep spektakl poznatog beogradskog party kolektiva „Vatra“. Sa početkom od 23h  svoje DJ setove predstaviće Cob1, BYP_, 50Grass, Inspektor i Фake Casual. Nakon sjajne zabave koju su napravili sredinom juna, momci iz kolektiva „Vatra“ se vračaju u Barutanu i donose puno zabavne muzike za igru. Od osnivanja ovog kolektiva 2011. godine, ideja je bila da žurke okupe one ljude kojima hip-hop i r’n’b nisu omiljeni muzički pravci, ali koji cene zabavni kvalitet ovih žanrova. Karte za r’n’b i rep spektakl koštaju 300din i mogu se kupiti na ulazu u „Barutanu“.

Podsećamo – 12. septembra na zajedničkom koncertu u Barutani nastupiće Elemental i Nipplepeople. Posetite www.eventim.rs i www.gigstix.com za informacije o ulaznicama i pratite Barutanu na www.facebook.com/barutanabeograd.