Home

VESTI

Cosmic pigs u klubu Compressor

No Comments Najave

Cosmic pigs u klubu CompressorU subotu, 11. decembra u klubu Compressor se ogranizuje žurka za sve ljubitelje progresivnog zvuka.

Mikael Kanin, aka Yakuza Son, koji je domaćoj publici u poslednjih godinu dana poznat po back2back nastupima na SWITCH OFF SESSIONS u klubu SOUL, odlučio je da novosadskoj publici predstavi projekat Cosmic Pigs, koji nam stiže sa, slobodno možemo reći, kultnog Pure.FM radija.

 

Cosmic Pigs čine Nemanja Gođevac sa iskustvom u klabing svetu Malte, široj publici poznat po saradnji sa vodećim beogradskim DJ-evima, Božom Podunavcem i Mark Wee-jem u periodu od 2000. do 2003 i Ministry od Ducks, M.O.D., back2back projekat Ilije Rešetara i Luke Đukića. Njihovu saradnju karakteriše spoj iskustva Gođevca i entuzijazma i talenta sastava M.O.D.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. 

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Cosmic Pigs"

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Stilski, Cosmic Pigs preferiraju tech zvuk sa progresivnijim ritmom. Melodičnost M.O.D.-ja se savršeno nadovezuje na old skul prustup muzici Gođevca – precizno građeni setovi sa uvek ozbiljnom bass podlogom. Cosmic Pigs su trenutno rezidenti beogradskog underground bara ŠKD.

 

Svakako, predlažemo vam da ne propustite njihove edicije na Pure.FM-u, (drugi ponedeljak u mesecu, ponoć – MIND PROGRESSION i "COSMIC MESS" – prve nedelje u mesecu, 22h. Koliko su emisije slušane, govori i činjenica da su Cosmic Pigs nastupali na njihovoj rođendanskoj žurci, što je na kraju dovelo do prvog većeg inostranog bukinga u Beču, 26. novembra, gde su radili sa rezidentima Space-a sa Ibice.

 

 

Anica Dobra i   Nikola Đuričko

Cosmic pigs u klubu Compressor

Podršku na žurci u VIP room-u pružiće domaćoj publici dobro poznati DJ – Albino Cox zajedno sa Mikael Kaninom.

Ulaz do ponoći će biti 100 dinara, a nakon 200 dinara.

Linkovi:
www.soundcloud.com/modcosmic
soundcloud.com/yakuza-son-music

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}