Home

VESTI

Cocoon Belgrade party

No Comments Najave

Promotivni period prodaje karata za BECK’SPERIENCE "Sven Väth In The Mix" – Cocoon Belgrade party  party po ceni od svega 990 dinara počinje u ponedeljak, 16. februara,  a karte će se naći u prodaji u Bilet servisu i u svim IPS prodavnicama širom Srbije. Napominjemo da će cena karata nakon promotivnog perioda biti viša.

Na prvom ovogodišnjem BECK’SPERIENCE-u, u  subotu, 14. marta 2009, sa početkom u 22h, u Expo Centru nastupiće Sven Väth, vodeći svetski DJ, koji će srpskoj publici predstaviti svoj novi album u sklopu svetske turneje „The Sound of the Ninth Season“.

 
U prilog garanciji da će ovogodišnji BECK’SPERIENCE još jednom pružiti provod koji se teško zaboravlja, govore i imena poput: Jacek Sienkievicz i Pig&Dan Djs.

Pre samo dve godine, frankfurtski klub Cocoon izabran je za najbolji klub na svetu u tradicionalnom izboru Mix Maga iz Londona. Od tada, trijumfalni pohod na najekskluzivnije planetarne destinacije ne prestaje, a Cocoon je sinonim za top clubbing: vrhunsku muziku i vrhunsku atmosferu. Od Frankfurta, preko Ibice, Sao Paola, Tokija i Šangaja, Cocoon Club i njegov harizmatični lider Sven Väth sa svojim gostima privlače hiljade posvećenika elektronske muzike širom planete.

Cocoon formula je jednostavna: „Metamorfoza, razvoj, novo roÄ‘enje, iznenaÄ‘enje, duh zajednice.“ I deluje!

 

 

 
Nakon Väthovog nastupa u Beogradu u novembru 2007. na BECK’SPERIENCE partyju koji je u mnogim domaćim godišnjim anketama proglašen za clubbing dogaÄ‘aj godine u Srbiji, Beograd je dobio jednu od ekskluzivnih svetskih rezidencija Cocoon žurki.

Serijal BECK’SPERIENCE je tokom 2007. i 2008. godine privlačio veliki broj poklonika odlične muzike i još bolje atmosfere. Na do sada održanih šest dogaÄ‘aja preko 50.000 ljudi uživalo je u ekskluzivitetu umetnika koji nastupaju, neprikosnovenoj tehničkoj produkciji i ureÄ‘enju enterijera što je uvek rezultovalo vrhunskim clubbing-om! Domaćoj publici predstavljena su brojna vrhunska imena iz sveta elektronske i klupske muzike u Expo centru, Beogradskoj areni, Beogradskom sajmu i UšÄ‡u, kada su nastupili Tiga, Chemical Brothers, Sven Väth, Zombie Nation, Chris Tietjen, Alter Ego,  Jerome Sydenham, DJ Hell,  Marčelo,  Afrika Bambaata, Public Enemy, Audio Bullys i DJ Necone.  

Apatinska Pivara će i u 2009. godini, osim organizovanja prestižnih muzičkih dogaÄ‘aja, putem akcije „KAD PIJEM – NE VOZIM!“ nastojati da podstakne mlade na odgovorno ponašanje prema sebi i drugima.  

Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom eventu za koji već sad vlada ogromno interesovanje domaće klupske publike. Otvorimo zajedno BECK’SPERIENCE sezonu!