Home

VESTI

“Cirque du Dragstor” klupsko iskustvo

No Comments Najave

"Cirque du Dragstor" klupsko iskustvoCirkus je ovog petka u našem gradu! Klub Dragstor Play sprema sve samo ne obično klupsko iskustvo – veče pod nazivom Cirque du Dragstor garantuje da vas ostavi bez daha uz magične akrobacije i vratolomne perfomanse ekipe “AlterNacija” iz Novog Sada. Predstava počinje tačno u ponoć, a ulaz u klub je besplatan uz obaveznu rezervaciju mesta unapred.
    

Žongliranje, performansi sa vatrom, hodanje i ples na štulama, ali i akrobacije na zemlji i u vazduhu, samo su deo bogatog opusa umetničke grupe "AlterNacija" iz Novog Sada.
  

U posebno dizajniranim kostimima, uz specijalne efekte i razne rekvizite, ovi mladi umetnici retko koga ostavljaju ravnodušnim dok izvode svoje atraktivne vratolomije. Osnovna ideja ove neobične skupine jeste da umetnost predstavlja kroz kreativne performanse i da na taj način pruža nešto potpuno drugačije – a na koji način to rade, pogedajte OVDE. Široj publici poznati su po redovnim pojavljivanjima na festivalima Exit i Wonderland, a ovo će biti prvi put da ekipa “AlterNacije” gostuje u jednom klubu!

 

 

 "Cirque du Dragstor" klupsko iskustvo

"Cirque du Dragstor" klupsko iskustvo

 

 

Ovog petka, 28. novembra, tačno u ponoć, neustrašivi plesači i akrobate iz ekipe “AlterNacije” pojaviće se ispred posetilaca kluba Dragstor Play i klupsku atmosferu odneti na potpuno novi nivo! Ne propustite priliku da uživo iskustite klabing koji nudi nešto više od prijatne atmosfere i dobre muzike.