Home

VESTI

Circus Funkestra & Magic Beans

No Comments Najave

Circus FunkestraSummer Stage Bitefartcafe-a veselo nastavlja svoj muzički program ovog leta, sa velikim brojem muzičkih iznenađenja, koncertima u okviru BELEF-a, i novim bendovima, koji su pravo osveženje na našoj vreloj Letnjoj sceni!

Ovog vikenda najavljujemo dva nova benda, koja će premijerno nastupiti na Summer Stage-u: u petak Circus Funkestra, bend koji već godinama suvereno vlada beogradskom muzičkom scenom, i koji je izabran nakon teške potrage da nađemo bend koji će dostojno zameniti vaše miljenike , u ovom letnjem periodu.

U subotu će vas na Letnjoj sceni Bitefartcafe-a obradovati bend Magic Beans, koji je omiljen među beogradskom klupskom publikom, pa je to bio i osnovni razlog da ih pozovemo, kako biste ih premijerno čuli na Summer Stage-u.

 

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vam dodeljuje 10×2 koktela za Summer Stage Bitefartcafe-a, za petak, kada ce nastupiti bend Cirkus Funkestra (DiscoHouse, popMTV), od 2330h, kao I za subotu, za svirku benda Magic Beans DiscoHouse , u istom terminu. Zainteresovani je potrebno da pošalju email na karte at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona, dok ćete se u subjectu poruke izjasniti za koje veče želite da bude spreman vaš koktel 😉

 

Magic Beans

 

Kad je Funkestra u pitanju, nemamo sumnje da ćete podjednako uzivati. U petak ćete imati prilike da se ukrcate na pravu vremensku mašinu, koja će vas odvesti u slavne 80-te, gde je dobra zabava bila imperativ, a dobra muzika bila način života!

 

A ako ste poklonik dobrog Disco/House zvuka, subota veče na Summer Stage-u Bitefartcafe-a je idealna destinacija za vas!