Home

VESTI

Circulicious u letnjoj bašti Bastiona

No Comments Najave

Circulicious u letnjoj bašti BastionaDok nastaju ovi redove koje čitate, kiša se surovo obrušava nad novosadskim nebom.

 

AlterNacija, naravno, zadržava svoj opravdani optimizam da će u subotu, 19. juna za kada je zakazan party CIRCULICIOUS, u letnjoj bašti Bastiona biti optimalni uslovi da se događaj i desi. Pripreme idu odlično, novi rekviziti su stigli, kostimi sašiveni, treninzi u toku, a playliste se isprobavaju.

Upravo zbog toga, ovom prilikom ćemo pkušati da vam dočaramo tračak atmosfere koju očekujemo u subotu.

 

Za početak, možete pogledati oficijalni najavni trailer:

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=R-6sJc6zs4Q|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 Alternacija Vam predstavlja Circulicious

 

 

Što se tiče muzičke podrške, najsvežiji miksevi AlterDJs. A.P. (facebook.com/djaphn) je insirisan letom snimio melodičniji deep house set, a link za preslušavanje ili download je na adresi: http://soundcloud.com/djap-1/a-p-ich-liebe-sommer.

 

Klaus (facebook.com/klaus.alternacija) ostaje veran techno zvuku, ali to nikako nije puko kombinovanje kick basova, već prava plesna muzika za rejvere (http://www.alternacija.org/djmix/klaus-do_not_hesitate.mp3 ).

 

Gregor (facebook.com/gregor.alternacija) je i dalje u deep vodama, ovaj put sa primesama disco melodija. Zato se ArhiteK (facebook.com/arhitek) potpuno prepustim nu disco zvuku, a u ovom setu (http://soundcloud.com/arhitek/walk), kao i na žurci, možete očekivati masne baseve, tople melodije i oravi dance muziku.

Kao i do sad, sve najnovije informacije možete naći na zvaničnom Facebook event-u (facebook.com/event.php?eid=125103047520839&ref=mf) ili na poznatom linku: facebook.com/alternacija

 

 

Alternacija Vam predstavlja Circulicious

 Alternacija Vam predstavlja Circulicious

 

 

 

CIRCULICIOUS
Jelisavetin Bastion

subota, 19. jun
ulaz uz pozivnicu do 01:00

ulaz 200 dinara
Line up
Dark Angel

AP
ArhiteK
Gregor
Klaus
++ AlterPerformers