Home

VESTI

Cavin Vivano, Oakich i Showbiz na Povetarcu

No Comments Najave

Cavin Vivano, Oakich i Showbiz na PovetarcuLet’s go dancing sprema oluju house i techno muzike na Povetu! Nakon što je prošlog četvrtka Let’s go dancing žurka premijerno zaljuljala Povetarac i to vrlo ozbiljno, ta prava oluja deep, tech, progressive house i techno muzike nastavlja se i u četvrtak 16. juna.

   

Za kormilom party broda čekaju vas Cavin Vivano, Oakich i Showbiz uz koje će publika đuskati do najlepšeg izlaska sunca.
  

Cavin Viviano je di-džej i producent iz Beograda čija muzika je inspirisana “švedskim” zvukom. Njegov prvi EP Teenage Dream izašao je 2010. godine i tada njegova karijera kreće uzlaznom putanjom. Spisak domaćih i stranih producenata sa kojima je sarađivao, kao i prestižnih etiketa na kojima se našla njegova muzika je prilično dug. Čak ni Steve Aoki nije ostao imun na Cavinov talenat pa je podržao njegov “Accelerando”, dok je Paul Oakenfold u svojoj radio emisiji puštao Vivianov remix trake “Crystal” koju potpisuju Sebastian Roter & Dan Lewis.

 

Od 2014. godine sarađuje se beogradskom etiketom Vulver Records što mu je dalo vetar u leđa usled čeka pokazuje svoj pun potencijal. Njegov remix Albekxove trake “Alarm” u svojoj emisiji puštao je holandski superstar Blasterjaxx. Viviano je rezident Serbia Wonderland Festivala, a binu je delio sa Futuristic Polar Bears, Kill The Buzz, Kryder, JoeySuki, Simon Patterson, Arison Flame, Aly & Fila, Bryan Kearney, Andrew Rayel, Beltek, Ibranovski, Zap Me Strobe…

 

 

 Cavin Vivano, Oakich i Showbiz na Povetarcu

Cavin Vivano, Oakich i Showbiz na Povetarcu

 

 

Oakich je svoje di-džej iskustvo stekao u glavnom gradu Mađarske, dok je proboj u Srbiji ostvario u saradnji sa party brendom Belgrade Banging. Nakon nekoliko rezidentura u renomiranim beogradskim klubovima, među kojima su Plastic, Freestyler, Tube i Tilt, kao i zapaženih nastupa na žurkama Space Ibiza on Tour i Banging događajima u Mikser Houseu, Oakich je zacementirao svoje mesto u samom vrhu progressive house scene u našoj zemlji. Poznat je po mashupovima, kao i unikatnim progressive i melodic setovima. Di-džej pult je, između ostalih, delio i sa mađarskim di-džej duom Stadiumx, kao i svojim ličnim idolom, Ericom Prydzom. Oakich radi na svom prvom izdanju koje će uskoro ugledati svetlost dana.

 

 

Cavin Vivano, Oakich i Showbiz na Povetarcu

Cavin Vivano, Oakich i Showbiz na Povetarcu

 

 

Producentski di-džej dvojac Showbiz čine Marko Tadić (20) i Lazar Stojanović (19) iz Požaravca. Kao duo nastupaju tri godine, a iza sebe imaju individualni rad u raznim žanrovima elektronske muzike koji i dominiraju u njihovim setovima, dok su u produkciji fokusirani na progressive i electro house. Rezidenti su Serbia Wonderlend Festivala, a nastupali su i na festivalima Tropical Inn, Belgrade Future Festival, Kalemegdan Summer Fest, Bgd Foam Fest, Dance4Manya, rame uz rame sa imenima kao što su Paul Van Dyk, Dannic, Tomcraft, Futuristic Polar Bears i mnogi drugi. Njihove trake podržali su i pohvalili Fedde Le Grand, Dannic, Marcus Schossow, Gregor Salto, Nari & Milani, Abel Ramos, Baggi, Will K, Corey James…