Home

VESTI

Cane, Koja, Gile, Vikler, Kojot, Rambo i Vasil za gramofonima!

No Comments Najave

Beogradska Ultimativna Kulturna Akcija” te poziva na događaj sezone: BUKA! SADA! Subota, 14. april, zgrada bivšeg “Kluza” (Masarikova 5 u potkrovlju).

Uprkos zapostavljenosti od strane medija alternativna rok scena u Srbiji na vrhuncu je kreativnosti i produktivnosti na radost publike koja intezivno pronalazi načina da je podrži. Obzirom da mediji ne prate ovu scenu osim prilikom nekih festivalskih okupljanja, kao i da glas svakog od njih posebno ne može privući toliku pažnju javnosti, odlučili smo da okupimo neka od najeminentnijih imena domaće alternativne scene koji će – u jednoj noći, umesto u standardnom formatu benda, nastupiti kao frontmeni u ulozi disk džokeja.

U višegodišnjem naletu kulturne dekadencije, urbana kultura u Beogradu i Srbiji trpi ozbiljne posledice zanemarivanja određenih gradskih vrednosti.

BUKA! je nastala upravo s ciljem da promoviše te vrednosti i muziku čije je postojanje ostavilo neizbrisiv trag u istoriji rokenrola čitavog regiona.

BUKA! je svojevrsno putovanje upravo kroz esenciju rokenrola i svega što on predstavlja, kao i različitih muzičkih uticaja koji su formirali sve ove izvođače.

BUKA! je okupila frontmene kultnih sastava koji će se svojim muzičkim izborom, u ulozi disk džokeja (na dve bine), predstaviti publici.

Za gramofonima BUKE! smenjivaće se: Cane (Partibrejkers, Škrtice), Njegova DJ ekselencija Crni Zub (Koja Disciplin A Kitschme), Gile (Električni orgazam),Vikler (Bad Copy), Vuča (ex Darkwood Dub), Vukašin (irieFM), Kojot (Hornsman Coyote, ex Eyesburn), Vasil Hadžimanov, Oliver (Kanda, Kodža i Nebojša) i Rambo Amadeus.

VAŽNO:

Karte će biti u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima od ponedeljka 26.februara:

Super promotivni kontigent 200 ulaznica po ceni od 800 RSD

Promotivni kontigent 200 ulaznica po ceni od 1.000 RSD

 Regularna cena ulaznice 1.200 RSD do nedelje 8.aprila

Od ponedeljka 9.aprila 1.500 RSD

Cena ulaznice na vratima 1.800 RSD

Ne propustite ultimativnu žurku sezone!

 

 

Tags: , , , , , , , , ,