Home

VESTI

Burleska u “Brankovom” za Dan zaljubljenih

No Comments Najave

Burleska u “Brankovom” za Dan zaljubljenih      Londonska burleskna lepotica Lola Mint nastupiće u utorak, na Dan zaljubljenih, na večeri pod nazivom “Kink your Valentine” u beogradskom klubu “Brankov“.

Perforamans ove umetnice biće propraćen zvucima pariskog “Bistro džez tria” i ljubavnim bitovima DJ Pookie.

 

Ova lepotica, koja po prvi put nastupa u Beogradu, obećava vrhunski šou, a, kako kaže, veoma je srećna što će napokon posetiti i glavni grad Srbije.

Veoma sam uzbuđena što ću biti jedan od prvih izvođača iz inostrantsva koji će gostovati u novom beogradskom klubu “Brankov“. Jedva čekam da vidim reakciju publike kada vide moj performans – kaže ova umetnica iz Velike Britanije.

 

 

 Burleska u “Brankovom” za Dan zaljubljenih

Burleska u “Brankovom” za Dan zaljubljenih

 

 
Lolin nastup će biti propraćen svirkom “Bistro džez tria”, koji čine tri člana beogradskog sastava “Naked“. Ovi muzičari, koji su neko vreme radili u i Francuskoj, kreatori su beogradsko-pariskog džeza, specifičnog za romantične bistroe prestonice zemlje galskih petlova.

Kombinacijom elektro basa, harmonike i klarineta ubacili su dodatnu energiju i dali specifičan šmek tom žanru. Uz njih će nastupiti i di džej Pookie, jedan od rezidenata kluba “Tube“, koji će se specijalno za ovu priliku kriti iza imena di džej “Love“.

Ovaj prekaljeni znalac za gramofonima će pokazati svoj najbolji izbor iz seta sa romantičnim prizvukom. Ulaz je slobodan. Rezervacije na 069 83 00 777.