Home

VESTI

Božićni muzički festival u KC Gradu

No Comments Najave

RBMA Radio  na B92Nakon kraće pauze vraćamo se posebnim Božićnim muzičkim specijalom.

 

Počinjemo koncertom Petrola u petak 7. Januara a nastavlja se u subotu 8. Januara žurkom ”Electric Factory Strikes Back!”

 

Nadamo se da ste napunili energiju za praznike 😉

 

Petrol je psihodelični rok bend iz Beograda nastao u proleće 2003. godine. Posle nekoliko promena, bend se u jesen 2006. ustaljuje kao trio koji čine: Ana Janković (sintisajzer i električne orgulje), Milan Bukejlović (bubnjevi) i Ilija Duni (glas, gitara i sintisajzer). Grupa je održala preko 70 koncerata u Srbiji i zemljama regiona, a jedno od posebnih iskustava bio im je nastup za štićenike Specijalne bolnice u Centralnom zatvoru u Beogradu. Od ostalih koncerata izdvajaju se nastupi u okviru Exitove kampanje za izlazak na izbore Nema zezanja, zatim na festivalima Supernatural u Beogradu i Art&Music u Puli, tri nastupa na Exit festivalu.

 

 

RBMA Radio  na B92
Petrol

Petrol je u sopstvenoj produkciji 2004. godine objavio istoimeni EP sa pet pesama, a u februaru 2008. godine sa tri numere učestvuju na kompilaciji Zdravo, zdravo, zdravo (Kultur Akt). Prvi album Nezgodno vreme opasni dani (Odličan hrčak) objavljen je u oktobru 2008. godine i sadrži 10 pesama. Snimljen je u zagrebačkom studiju Kramasonik, snimatelj i producent albuma je Hrvoje Nikšić. Singlovi Sve jedno je i Zebra proveli su nekoliko nedelja na domaćim top listama, a pesma Beirut proglašen je za singl godine 2008. u Srbiji na radiju B92.

Petrol je u junu 2010. proveo deset dana na turneji po Holandiji, a sledeći nastup planiran je za 14. januar 2011. na Eurosonic festivalu u Groningenu, na jednom od najvećih showcase festivala u svetu, gde ce za 3 dana nastupiti 140 bendova u 25 koncertnih prostora, uz prisustvo ljudi iz muzičke industrije iz citave Evrope.

 

Bend trenutno radi na snimanju drugog albuma.

Cena karte 400 RSD u pretprodaji, 500 RSD na dan koncerta

**Obaveštavamo Vas da Kulturni centar GRAD neće raditi od 03.01.2011. do 07.01.2011.

Kako će se koncert Petrola održati 07.01.2011. preptrodaja ulaznica će biti omogućena na sledeći način.

Pošaljite mail na info@culturalfront.net do 05.01.2011. do 17h, ostavićete Vaše ime i prezime, i na ulazu će vas čekati karta po pretprodajnoj ceni.

 

 

ELECTRIC FACTORY STRIKES BACK!
ELECTRIC FACTORY STRIKES BACK!
 
 

SUBOTA 08.01.2011.
ELECTRIC FACTORY STRIKES BACK!

ELECTRIC FACTORY uzvraća udarac. Nakon 3 godine ekipa se okuplja da se zabavi zajedno sa vama.

Electric Factory je organizacija koja je između 2001. i 2007. godine aktivno delovala na prostorima Srbije kroz istoimenu radijsku emisiju i organizaciju događaja, sa namerom da očuva i održi nezavisan pristup elektronskoj, underground muzičkoj sceni.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ELECTRIC FACTORY STRIKES BACK!".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Nakon više od 3 godine, Electric Factory se ponovo okuplja sa željom da se podseti starih dobrih vremena, dobre zabave i pozitivne energije koja nikada nije izostajala sa njihovih događaja. Mesto ponovnog okupljanja će biti u Kulturnom centru GRAD, a ovom prilikom za DJ pultom će se naći:

MILJAN_CHE
MARQUIES
IVAN PETROVIĆ
ACE
EWOX
MILOŠ STOJANOVIĆ
OKI {ХЕФТЕН}

Ulaz besplatan do ponoći, posle ponoći 150 RSD.

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}