Home

VESTI

Boris Brejcha 10.juna na Topljenju!

No Comments Najave

Boris Brejcha 10.juna na Topljenju!Bliži nam se subota, temperatura raste i jedva čekamo da se istopimo 10. juna na spektaklu u Atrijumu Beogradskog Sajma!

  

Gde će se održati ovogodišnje Topljenje na kom će nastupati mag „high-tech minimal“ zvuka Boris Brejcha, kao i dama koja je takođe sa njegove etikete „Fckng Serious“ – Ann Clue.

   

Boris je još kao mali počeo da se interesuje za muziku svirajući bubnjeve, 2007. godine postaje poznat celom svetu kada je izdao trake „Die Maschinen Sind Gestrandet“; „My Love“ i „Lost Memory“ koje su ga proslavile. Nema tih mesta ili festivala na kojima nije puštao u svojoj desetogodišnjoj karijeri, a sada počekom leta nam konačno stiže i u Beograd.

 

 

 Boris Brejcha 10.juna na Topljenju!

Boris Brejcha 10.juna na Topljenju!

 

 

Tvorac je sopstvenog muzičkog žanra High-Tech Minimal, koji ustvari predstavlja kombinaciju minimal i electro zvuka i vlasnik je lejbla “Fckng Serious” koji je osnovao sa najboljim prijateljima Ann Clue i Deniz Bul sa idejom da šire dobru muziku na ozbiljnim žurkama širom planete.

Pored Borisa i Ann, nastupaće jedne od najboljih zvezda domaće elekronske muzičke scene koje će napraviti pravu muzičku poslasticu u vidu specijalnih b2b setova: Kristina Lalić, TKNO, Marko Vuković i Bokee, kao i pobednici DJ takmičenja Nevena Jeremić i Miloš Pešović!

 

 

Boris Brejcha 10.juna na Topljenju!

Boris Brejcha 10.juna na Topljenju!

 

 

Iskoristi akciju 3+1 i obezbedi sebi i ekipi karte na vreme! Pojedinačna cena ulaznica iznosi 1900 rsd, dok su VIP ulaznice 2500 rsd. Požurite do blagajni Eventima i DD ticketsa, jer će na ulazu biti skuplje.

www.facebook.com/events/1793770180950154