Home

VESTI

Boom Bang Bang humanitarna žurka

No Comments Najave

Boom Bang Bang humanitarna žurkaEkipa DJ-eva, publici poznatija kao "Indie-Goes-Tronic sastav", koji čine Miloš Gazdić, Marina Bogičević i Miloš Paunović, u saradnji sa prijateljima, DJ Filipom i Vanjom Bursać, odlučila je da se uključi u humanitarnu akciju "Pojačaj!", koju su 2012. godine pokrenuli volonteri Crvenog krsta Palilula u cilju prikupljanja sredstava za beogradske beskućnike.

   

DJ-evi će koncert održati sutra, 1. marta u Kulturnom centru Grad u Beogradu, sa početkom u 22 časa.
  

Cena karte će i dalje biti simboličnih 200 dinara, a svi posetioci se pozivaju da ponesu udaraljke, zvečke, doboše ili stare šerpe, kako bi zajedno sa izvođačima napravili buku i na taj način skrenuli pažnju na one kojima je pomoć potrebna. Za dobru atmosferu na početku žurke pobrinuće se Horkestar, a tokom večeri nastupiće i Iva Pavlović sa svojom slem poezijom.

 

"Ovom akcijom se pozivaju svi građani na promišljanje, iniciranje i pružanje neophodne pomoći ljudima koji žive na ulici. Kao značajno ime u našoj priči ovaj put moramo spomenuti "Extreme Intimo", kompaniju koja je odlučila da donacijom u vidu donjeg veša pomogne akciju, što je od izuzetnog značaja pri pravljenju humanitarnih paketa", rekla je Kristina Grubač iz Crvenog krsta Palilula.

 

 

 Boom Bang Bang humanitarna žurka

Boom Bang Bang humanitarna žurka

 

 

Humanitarni "Pojačaj!" koncerti prvi put su organizovani tokom 2012. godine u prostorijama Kulturnog centra Grad i u klubu "20/44", kada su uz pomoć prikupljenog novca, kao i zahvaljujući brojnim donacijama, sastavljeni interventni paketi koji su u julu podeljeni beogradskim beskućnicima.

 

Naredni koncerti, održani su krajem oktobra i početkom januara 2013. godine u Kulturnom centru Grad i tom prilikom je sakupljeno 139940 dinara. Od prikupljenih sredstava nabavljene su vreće za spavanje, kao i donji veš i čarape. Paketi sa pomenutim artiklima su uspešno podeljeni beogradskim beskućnicima, a "Pojačaj!" uz pomoć ljudi dobre volje nastavlja sa prikupljanjem sredstava za nastupajući period.

Udaraljke, zvečke, doboši i stare šerpe – BOOM BANG BANG humanitarna žurka!!!