Home

VESTI

BitefArtCafe Summer Stage otvaranje

No Comments Najave

BitefArtCafe Summer Stage otvaranjePeta sezona letnje scene BitefArtCafe-a donosi pregršt noviteta. Verovali ili ne posle 11godina BitefArtCafe po prvi put radi u tri smene: jutarnja, popodnevna I naravno, noćna. Očekuje vas predivno leto u našoj letnjoj oazi na teniskim terenima, na Kalemegdanu.

   

Za one sa talentom za uživanje, prepodne preporučujemo: Julius Meini kafu, Rauch sokove, šejkove kao i sportski doručak ili sutlijaš i krempite, uz probranu lounge muziku a sve to u samom centru grada a ipak dovoljno daleko od gradske vreve. Već popodne ponudićemo vam sendvič, salatu, potaž, koktel ili dobro vino ali i činiju za vodu za vašeg ljubimca.

  

Obezbeđen je i free WI FI za sve goste kafea

Klub će raditi svake večeri. Radnim danima i nedeljom za DJ pultom smenjivaće se specijalni gosti: DJ Coba, DJ Cile, DJ Spacewalker i Željko Mr. Cosmic Kerleta.

Svakog četvrtka od 22-02 čekaće vas novo iznenađenje: Vasil Hadžimanov, Coolares, Tom Gun Top Cruz I mnogi drugi nastupiće, u nešto smanjenom klubu, prilagođenom radnim danima.

Petkom. Specijalni gosti biće nam:
15. juna Rundek cargo trio
06. jula Massimo Savić
20. jula Jinxs
31. jula Victor Bailey band

 

 

 BitefArtCafe Summer Stage otvaranje

BitefArtCafe Summer Stage otvaranje

 

 

I na kraju nešto potpuno neočekivano od nas, za vas: 29. juna na BITEFARTCAFE Summer Stage-u nastupice ZVONKO BOGDAN, u njegovoj verovatno prvoj klupskoj svirci. Sve ovo sa razlogom pod sloganom: Up close and very personal!

Subotom vas čeka standardna postava, naši najbolji cover bendovi Makao I Perpetuum Mobile, sve do 0330 kada nastupaju specijalni gosti našeg novog programa The Late Night Afterparty with. pa ne možemo baš sve da otkrijemo 🙂

Ovog leta, imaš sve uslove da pokažeš koliko imaš talenta za uživanje!