Home

VESTI

Belgrade Vandalism od 12.11 kreće sa radom

No Comments Najave

Belgrade Vandalism od 12.11 kreće sa radomNovembra meseca tekuće godine sa Belgrade Vandalism je započeo sa radom. Tokom par nedelja rada, kroz svoju promociju na društvenoj mreži facebook njihova stranica je stekla više od 800 pratilaca.  A mi se pitamo, ko su oni i šta žele da urade?

  
Belgrade Vandalism predstavlja party brand osnovan sa ciljem promocije EDM muzike i domaćih producenata i DJ – eva koji su ostvarili zapažene rezultate u domenu ove muzike.
  

Takođe žele da se bave i edukacijom sve mlade upute na prednosti i lepotu electronic dance muzike, muzike koja predstavlja osnovu svakog festivala. Axwell, Ingrosso, Kryder su samo neki od mega poznatih DJ – eva koji su zastupnici ovog pravca.

 

Svoj prvi Vandalizam su najavili za četvrtak, 12. novembar u klubu Undergorund (Pariska 1). Vrlo specifičan ambijent ovog kluba i velika ulaganja samih organizatora govore o tome da će ove žurke proći veoma zapaženo. Za dobru atmosferu pobrinuće se veliki broj mladih koji će đuskati u bitovima DJ Tom Geparda i Vandal Steve – a koji je rezident DJ ovog party brenda. 

 

 

 Belgrade Vandalism od 12.11 kreće sa radom

Belgrade Vandalism od 12.11 kreće sa radom

 

 

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da detalje o samim žurkama mogu pratiti putem facebooka i instagrama.

Vidimo se 12. novembra u Undergroundu! Come, feel  & cause – VANDALISM!