Home

VESTI

Becksperience: Dolazi Paul van Dyk

No Comments Najave

Paul van DykNemački di-džej i producent Pol van Dajk (Paul van Dyk) nastupiće ovog proleća u Beogradu, u okviru “Beck’spirience” serijala.

Dvostruki “svetski di-džej prvak” na listi britanskog magazina “DJ”, 12 godina član elitnog Top 10 kluba, džet-seter i milioner, pravo iz Berlina pred beogradske klabere donosi svoju najnoviju scensku produkciju pripremljenu za ovogodišnju turneju.

 

Što se tiče samog seta, i publika će morati da se “potrudi”…
 
Stvar je u tome da ja imam jasnu ideju o muzici koju volim da puštam. To je nekakva kombinacija “masnih” bas linija, praštećih bitova, žestokih rifova i kvalitetne elektronike, veoma je energično i moćno. S druge strane, uvek me vodi interakcija s publikom, tako da je vajb uvek drugačiji – objasnio je Van Dajk nedavno.
 

 

Paul van Dyk
Paul van Dyk

 

Pol van Dajk jedan je od prvih di-džejeva koji su uspeli da se uzdignu do nivoa pop zvezda, uspešno pomirivši komercijalu i andergraund, a poznat po nastupima pred auditorijumom od više desetina hiljada posetilaca. Da će i u Beogradu biti gužva pred njegovim miks pultom, govore hiljade fanova deklarisanih na internetu, a organizatori računaju i na “višegodišnje iščekivanje” ovog DJ-a na domaćem terenu.
 
U svakom slučaju, ostaje još samo da se sačeka tačan datum i mesto dešavanja.

 

{xtypo_rounded1}Erik Pric, DJ Sebjak i Sander Kleinenberg

Podsećamo Vas da su švedski di-džejevi Erik Pric i DJ Sebjak, kao i holandski di-džej i producent, Sander Kleinenberg već potvrdili svoj nastup na ovogodišnjem Becksperience-u i stižu pred beogradske klabere 12. marta desete „Beck’sperience“ žurke koja se održava u „Belekspo centru“.{/xtypo_rounded1}